Kent Haberleri

İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! Son 17 gün!

İş Bankası, mobil temassız ve TR karekod ödemelerde MaxiPuan kpanyası başlattı. Kampanya 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte ayrıntılar... 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında İş Bankası kartlarıyla mobil temassız veya TR Karekod ile yapılacak ödemelerde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor

İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında İş Bankası kartlarıyla mobil temassız veya TR Karekod ile yapılacak ödemelerde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında, 400 TL ve üzeri tutarda yapılan her mobil veya TR Karekod ödeme işlemi için 10 TL MaxiPuan kazanılabilecek. Toplamda ise müşteriler, kampanya boyunca en fazla 100 TL MaxiPuan kazanma imkanına sahip olacaklar.

 

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartları kampanyaya dâhil edilirken, ticari kredi kartları, vadematik kartlar, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, temassız özellikli İş Bankası kartları ile yapılan temassız ödeme işlemleri, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değil.

Mobil temassız ödeme yapmak isteyen müşteriler, İş Bankası'nın Maximum Mobil veya İşCep uygulamasını kullanabilirler. İşCep üzerinden mobil temassız ödeme yapabilmek için Android 5.0 ve üzeri işletim sistemli, NFC özelliğine sahip bir cep telefonu gerekmektedir. Mobil temassız ödeme için kartınızın mobil temassız özelliğini aktifleştirmeniz yeterli olacaktır.

TR Karekod ile ödeme yapmak isteyen müşteriler ise alışveriş yaptıkları mağazada TR Karekod ile ödeme yapmak istediklerini belirttikten sonra İş Bankası'nın Maximum Mobil uygulaması üzerinden karekodu okutabilirler.

 

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan'lar, 10 Ağustos 2023 tarihinde son kullanılan kartlara yüklenecektir. MaxiPuan'ların son kullanma tarihi ise 30 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir.

Müşterilerin dikkat etmeleri gereken bir nokta ise, aynı gün içerisinde yapılan 400 TL ve üzeri mobil temassız veya TR Karekod işlemlerinden sadece bir tanesinden MaxiPuan kazanılabileceği ve kampanya boyunca en fazla 100 TL MaxiPuan kazanılabileceği hususudur. Ayrıca, kampanyadan yararlanabilmek için en son kullanılan kartın İş Bankası Maximum veya Maximiles özellikli bir kredi kartı olması gerekmektedir.

İş Bankası müşterileri, bu kampanya sayesinde mobil temassız ve TR Karekod ile yapacakları ödemelerde hem hızlı ve pratik bir deneyim yaşayacaklar hem de MaxiPuan kazanarak avantajlı bir alışveriş imkanı elde edecekler.

IMF küresel ekonomi için 'karışık bir tablo' çiziyor!
Bankalar emekli promosyon yarışında birbirine girdi, o banka zirveye fırladı!
Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!
En son nerde, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!