Kent Haberleri

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 31 Mayıs 2023'te son!

İş Bankası, eğitim sektöründe harcama yapanlar için MaxiPuan kampanyası sunuyor! İşte ayrıntılar... Bu kampanya ile müşteriler, 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında eğitim sektöründen yapacakları işlemlerle MaxiPuan kazanma fırsatına sahip olacaklar

İş Bankası, eğitim sektöründe harcama yapan müşterilerine yönelik heyecan verici bir kampanya olan "Eğitim Sektörü MaxiPuan Kampanyası"nı duyurdu. Bu kampanya ile müşteriler, 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında eğitim sektöründen yapacakları işlemlerle MaxiPuan kazanma fırsatına sahip olacaklar.

Kampanya kapsamında, müşterilerin 40.000 TL ve üzeri ilk işlemlerinde 400 TL, 80.000 TL ve üzeri ilk işlemlerinde ise 800 TL MaxiPuan kazanabilecekleri belirtiliyor. Kazanılan MaxiPuan'lar, Maximum Kart sahipleri tarafından çeşitli avantajlarla kullanılabilecek.

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. Müşteriler, Maximum Mobil veya İşCep uygulaması üzerinden "Kampanyalar" bölümünde yer alan "KATIL" butonuna tıklayarak kampanyaya katılabilirler. Ayrıca, katılım işlemi alışverişten önce veya sonra gerçekleştirilebilir.

Ayrıca, Maximum Kart sahipleri, seçili Maximum anlaşmalı eğitim kurumlarında 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 2-7 taksitli işlemlerde ilave 5 taksit fırsatından da yararlanabilecekler.

Kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Maxipara kartlar ve İş Bankası Bankamatik Kartı ile yurt içi üye işyerlerinden yapılan işlemler katılabilecek. Ticari Kredi Kartları ve Bankamatik Kartları, Aidatsız Kartlar ile Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler ise kampanya dışında tutulacak.

Kampanya dahilinde kazanılan MaxiPuan'lar 7 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve son kullanma tarihi 31 Temmuz 2023 olarak belirlendi. Ayrıca, kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli bir kredi kartı olması durumunda MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülebilecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.