02 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

İş Bankası'nın son dakika müjdesiyle, müşterilere harika bir fırsat sunuluyor... Artık banka market alışverişi yapan müşterilere nakit geri ödeme yapacak... İşte ayrıntılar...



Maximum Kart sahipleri için müjdeli haber! İş Bankası, 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak "Maximum Kart’ınızla Market Alışverişlerinize 400 TL'ye Varan MaxiPuan Kampanyası" ile müşterilerine büyük bir kazanç fırsatı sunuyor.

Kampanyaya katılmak oldukça kolay! Maximum Kart sahipleri, İş Bankası Maximum, Maximiles, ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart ile tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri ikinci ve sonraki her peşin market alışverişlerinde 40 TL'ye varan MaxiPuan kazanacaklar.

Kazanılan MaxiPuan'lar 6 Eylül 2023 tarihinde en son kullanılan kartlara yüklenecek ve son kullanma tarihi 31 Ekim 2023 olacak. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek. Ayrıca, ek kartlarla yapılan harcamalar da kampanyaya dahil.

 İş Bankası ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

Kampanyaya katılmak için, müşterilerin Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarında bulunan "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyadaki "KATIL" butonuna tıklamaları yeterli. Katılım işlemi, alışverişten önce veya sonra, kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman yapılabilir.

Ancak, kampanyaya ticari kartlar, aidatsız kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılan alışverişler dahil değil. Kampanya döneminde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacak.

 İş Bankası ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

Müşteri bazında olan kampanyada bir kişi yalnızca bir kez yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanma imkanı bulunuyor. Aynı gün içinde yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecek ve İş Bankası, diğer market MaxiPuan kampanyaları ile bu kampanyayı birleştirme hakkını saklı tutuyor.

İş Bankası, kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kazanılan MaxiPuan'lar, Banka kayıtlarına göre yüklenecektir ve kampanyaya katılımın asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir.

 İş Bankası ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

Maximum Kart sahipleri, bu muhteşem fırsatı kaçırmamak için hemen Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarına giriş yaparak "Maximum Kart’ınızla Market Alışverişlerinize 400 TL'ye Varan MaxiPuan Kampanyası"na katılabilir ve market alışverişlerinden büyük kazanç sağlayabilirler. Unutmayın, kampanya sadece Ağustos ayı boyunca geçerli olacak!

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!
İstanbul depremi felaketi yaklaşıyor! Uzmanlardan silivri ile gölcük arasında 7'nin üzerinde dehşet veren uyarı!
Ankara'da emekliler için yepyeni bir dönem başlıyor! Mansur Yavaş'tan sosyal yardım müjdesi!
Emekli, dul ve yetim maaşı alanları sevindirecek haber: Ocak zammı planı gündemde!

Geri Dön