Kent Haberleri

İş Bankası'ndan son dakika sürprizi! Almayı sakın unutmayın bu parayı

İş Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir kampanya başlatıldı. Kampanyadan haberdar olmayan müşterilerin muhakkak detayları öğrenmesi gerektiği belirtildi. Banka müşterilerine yönelik para hediyesi verecek

Müşterilerine yönelik önemli kampanya düzenleyen bankalardan biri de İş Bankası oldu. Banka müşterilerine yönelik para hediyesi verecek. 

Banka yaptığı açıklamasında banka müşterilerinin şartları sağlamaları halinde 150 TL hediye edileceği belirtildi. İşte o kampanyanın detayları..

İş Bankası yaptığı açıklamasında banka müşterilerinin kartlarına 150 TL hediye edilecek. Temassız özellikle bireysel kartlarla tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 150 TL ve üzeri her alışveriş için 10 TL, toplam da ise 150 TL hediye edilecek.

KAMPANYA DETAYLARI DA BANKA TARAFINDAN AÇIKLANDI 

İş Bankası, müşterileri için kampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

Temassız özellikli Bireysel Bankamatik Kartı ile aynı gün tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilecek ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilecektir.

Maximum üye işyerleri dışında yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.

Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.