Kent Haberleri

İş Bankası'ndan sonra Garanti'den de büyük fırsat. Borçları sıfırlayacaklar

Özel bankaların müşterilerine yönelik hazırladıkları kredi paketleri tek tek açıklanıyor. İŞ Bankası'ndan sonra Garanti Bankası da harekete geçen bankalar arasında yer aldı. İş Bankası tarafından geçtiğimiz günlerde detayları açıklanan kredi paketi büyük ilgi görmüştü

Özel bankalar müşterilerine yönelik destek paketlerini hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından geçtiğimiz günlerde detayları açıklanan kredi paketi büyük ilgi görmüştü. İş Bankası'ndan sonra şimdi de Garanti Bankası'ndan önemli bir hamle geldi. 

 

Bankalardan kredi çeken kişiler, geri ödemelerini yapmakta zorlanıyor. Bu zorlanmanın sebeplerinden birisi kredi faizlerinin artması ile de ilişkili. Ancak Garanti Bankası, vatandaşların borçlarını kapatabilmesi için bir fırsat sağlıyor. Borç kapatma kredisi altında müşterilerine yardımcı olmayı amaçlayan banka, 200 bin TL’ye kadar kredi fırsatı sunacak.

Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu bu fırsat ile kişiler, farklı bankalardaki borçlarını Garanti Bankası çatısı altında toplayabilecekler. Böylece kişilerin farklı farklı yerlere olan borçları tek bir yerde toplanmış olacak. Kişiler, borçlarını Garanti Bankası’na taşıyarak, sadece bu bankaya borçlu hale gelecekler.

Banka, bu borçları tek bir yerde toplamanın yanı sıra, müşterilerine farklı avantajlar da sunmakta. Buna göre, daha düşük faiz oranları ve daha esnek ödeme koşulları ile müşteriler, borçlarını daha rahat bir şekilde ödeyebilecekler.