Kent Haberleri

İş Bankası'ndan tüm müşterileri ilgilendiren önemli açıklama!

İş Bankası'ndan tüm müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından fatura ödemelerinde yüzde 30 indirim yapılacağı açıklandı. Peki vatandaşlar bu indirimlerden nasıl faydalanabilecek. İşte detaylar... Bu bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan da çok önem bir adım geldi

Faturaların son dönemde oldukça yüksek gelmeye başlamasından sonra vatandaşlar fatura ödemelerinde indiirm yapan bankaları tercih etmeye başladı. Bu bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan da çok önem bir adım geldi. Banka tüm müşterilerini ilgilendiren açıklamayı kısa bir süre önce gerçekleştirdi. İşte detaylar... 

İŞ BANKASI'NDAN BOMBA FATURA KAMPANYASI

İş Bankası resmi internet adresi üzerinden: “Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 31.07. 2023 tarihine kadar gerçekleştireceğiniz fatura ödemelerinizde yüzde 30 oranında ayda 500 TL’ye, toplamda 1.000 TL’ye varan indirim kazanın ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!” ifadeleri kullanılarak kampanya haberi duyuruldu.

30 Haziran 2023 tarihine kadar İşCep uygulaması üzerinden ilk defa İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapan müşterilerin fatura ödemelerinde yüzde 30 oranında ayda 500, toplamda da 1.000 TL indirim kazanma şansınız bulunuyor.

ampanyaya dahil olan kartlar şu şekildedir:

İş Bankası Bireysel Maximum,

Maximiles Black,

Privia Black,

Maximiles,

Maximum Genç ,

Privia özellikli kredi kartları dahil edilecektir.

İŞ BANKASI FATURA KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ

ampanyaya dahil olan kartlar şu şekildedir:

İş Bankası Bireysel Maximum,

Maximiles Black,

Privia Black,

Maximiles,

Maximum Genç ,

Privia özellikli kredi kartları dahil edilecektir.

Kampanya boyunca müşteri olan ve 31 Temmuz 2023 tarihine kadar kredi kartını alan müşterilerine 31 Haziran 2023 tarihine kadar yüzde 30 indirim kampanyasına dahil olmuş sayılacakları belirtilmiştir.

İndirim tutarının azami indirim toplamına ulaşılması halinde müşteriye SMS ile bilgilendirme mesajı gönderilecektir.