Kent Haberleri

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır. Yapılan son duyuruya göre, İş Bankası kart sahipleri Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında gerçekleştirecekleri yakıt alışverişlerinde büyük fırsatlar yakalayacaklar

Bankacılık sektörünün öncü kurumlarından Türkiye İş Bankası, müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Yapılan son duyuruya göre, İş Bankası kart sahipleri Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında gerçekleştirecekleri yakıt alışverişlerinde büyük fırsatlar yakalayacaklar.

KAZANILAN MAXİPUANLARLA YAKIT ALIŞVERİŞLERİ DAHA AVANTAJLI!

15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine MaxiPuan kazanmak mümkün olacak. Kampanya kapsamında, 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde toplamda 350 TL ve üzeri tutarda 4. yakıt alışverişi yapan müşterilere 90 TL MaxiPuan verilecektir. Ancak alışverişlerden en az birinin Maximum Mobil'in içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapılması durumunda, toplamda 110 TL MaxiPuan kazanabileceklerdir.

MAXİMUM MOBİL ÖDE-GEÇ İLE DAHA FAZLA AVANTAJ!

Kazanılan 110 TL MaxiPuan için yapılacak en az bir alışverişin, Maximum Mobil'in içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulaması üzerinden plaka tanımının yapılması gerekmektedir. Bu sayede müşteriler, yakıt alımı öncesinde rahatça işlemlerini tamamlayarak avantajlı MaxiPuan'larını kazanabilecekler.

KİMLER KAMPANYADAN YARARLANABİLİR?

Kampanya tüm İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar için geçerlidir. Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

MAXİPUAN'LAR NASIL KULLANILABİLİR?

Kazanılan MaxiPuan'lar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilir ve sadece yakıt alımında kullanılabilir. MaxiPuan'lar, 22 Ağustos 2023 tarihinde kartlara yüklenecektir ve son kullanma tarihi 30 Eylül 2023'tür.

UNUTULMAMASI GEREKENLER!

Müşteriler, kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilirler. Aynı şekilde ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamazlar. Kampanya katılımı, kampanya dönemi içinde müşterilerin diledikleri zaman (alışverişlerinden önce veya sonra) İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında "Kampanyalar" bölümünden ücretsiz olarak yapılabilir.

DEĞİŞİKLİK VE İPTAL HAKKI!

Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Bu fırsat dolu kampanya ile İş Bankası müşterileri, hem yakıt alışverişlerinde büyük avantajlar elde edecek hem de MaxiPuan'larıyla gelecekteki alışverişlerinde ekstra kazanç sağlayabilecekler. Kampanyaya katılmak isteyenlerin, İşCep veya Maximum Mobil uygulamasını kullanarak hemen başvuru yapmaları yeterli olacaktır.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?
Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!
Borsa İstanbul'da rekor yükseliş: TCMB faiz kararı etkili oldu! 20 Temmuz'da BİST'te en çok yükselen hisseler! 
Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?