Kent Haberleri

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya ile 50 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılan müşteriler, mobil temassız ödemelerinde 150 TL MaxiPuan kazanma fırsatı elde ediyorlar

İş Bankası, müşterilerine mobil temassız ödemeleri için bir kampanya sunuyor. Kampanyaya katılan müşteriler, mobil temassız ödemelerinde 150 TL MaxiPuan kazanma fırsatı elde ediyorlar.

 

İŞ BANKASI MÜŞTERİLERİNE 150 TL BONUS VERİLİYOR! HEDİYE BONUSLARI ALIŞVERİŞLERDE KULLANABİLECEKSİNİZ!

Kampanyaya katılmak için, müşterilerin İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarını kullanarak, 150 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Bu MaxiPuanları alışverişlerinizde kullanabileceksiniz.

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Kampanyaya katılmak için, müşterilerin İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarını kullanarak mobil temassız ödeme yapmaları gerekiyor. Kampanya kapsamında en az 50 TL tutarında 3 ayrı işlem yapılması gerekiyor ve kampanya dönemi boyunca toplamda en az 150 TL harcama yapılması gerekiyor.

Kampanyaya katılan müşteriler, MaxiPuan kazanmanın yanı sıra, İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden avantajlı fiyatlarla alışveriş yapma imkanına da sahip oluyorlar. Kampanya, 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

İş Bankası, mobil temassız ödemelerin yaygınlaşması için kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kampanya da müşterilerin mobil ödemeleri tercih etmelerini teşvik etmeyi amaçlıyor.

 

ÖDÜL KULLANIMI HAKKINDA AYRINTILAR!

MaxiPuan 6 Nisan 2023 tarihinde son kullandığınız karta eklenecektir. Maksimum puanların süresi 31 Mayıs 2023'te (dahil). İş Bankası kartı yükleme sırasında açık ve kullanılabilir olmalıdır. Müşteriler, aynı gün içerisinde 250 TL ve üzeri mobil temassız tek bir işlemden puan kazanabilir ve kampanya süresince 150 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabilir.

Promosyon kriterleri sağlanıyorsa ve promosyonda kullanılan son kart Maximum kart ise ödül MaxiPuan olarak yüklenir. Promosyonda kullanılan son kredi kartı Maximiles özellikli bir kredi kartıysa, MaxiPuan olarak yüklenecektir. MaxiPuan, MaxiMil'e dönüştürülebilir ve tercihinize bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilir.

Maximiles kredi kartı ile kazanılan MaxiPuanlar, uçuş ve otel rezervasyonlarında MaxiMil olarak kullanılabilir, ödenmeyen ön ödemelerde kullanılamaz. 

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe son dakika vererek açıkladı! Acilen bakın, sakın kaçırmayın!
Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!
İş Bankası en geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi! Kimsenin beklemediği o rakamı açıklandı!