Kent Haberleri

İş Bankası'ndan yeni kampanya! Son dakika vererek peş peşe açıklandı! Acilen bakın!

Son zamanlarda bankalar tarafından hayata geçirilen faizsiz krediler, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bunlardan biri de İş Bankası'ndan geldi.Bankaların yeni müşterilerine verdiği bu kredi türü, yeni müşteri kazanmak için büyük önem taşıyor

Son zamanlarda bankalar tarafından hayata geçirilen faizsiz krediler, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bankaların yeni müşterilerine verdiği bu kredi türü, yeni müşteri kazanmak için büyük önem taşıyor. Bu nedenle kredi limitleri de giderek artıyor. Örneğin, Akbank, Yapı Kredi ve diğer birçok banka, yeni müşterilere 10.000 TL faizsiz kredi vereceğini açıkladı. Finansbank ise KOBİ'lere özel 20.000 TL faizsiz kredi sunuyor. İş Bankası ise bombayı patlatarak, ilk defa müşterisi olacak KOBİ ve esnaflara 50.000 TL faizsiz kredi vereceğini açıkladı. İş Bankası'nın faizsiz kredi şartları ve detayları haberimizde yer alıyor.

İş Bankası kampanya duyurusu yaptı ve küçük işletme ve KOBİ müşterilerine 12 aylık geri ödeme süresiyle 50.000 TL'ye kadar faizsiz kredi sunmaktadır. Kampanya 28 Nisan 2023 tarihine kadar geçerlidir ve "Hoş Geldin Kredisi"ni kullanan müşteriler bir yıl boyunca 100 adet online transfer, 100 adet EFT işlemi, iki adet 10 yapraklı çek defteri ve on adet çek tahsili içeren ücretsiz bir paket de alacaklardır.

 

Kredi vade aralığı nedir?

Asgari 3 ay, azami 12 ay vadeye kadar kredi başvurusunda bulunulabilir.

Kredi Tutarı Vade Faiz Oranı Kredi Tahsis Ücreti Kullandırım Ücreti Yıllık Masraflar Hariç Toplam Maliyet Oranı Taksit Tutarı Toplam Geri ​
​Ödeme Tutarı​
50.000 TL 12 Ay %0 125  TL 550  TL 0 4.166,67 TL 50.000 TL

Faizsiz esnaf kredisi kimlere verilir?

Bankamızla 2023 yılında çalışmaya başlayan/başlayacak ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’lerimiz, %0 Faizli Hoş Geldin Kredisi kampanyasından faydalanabilir.

İnaktif müşteri kimdir?

2022 yılı ve öncesinde müşteri olmuş ancak 2023 yılında Bankamızla aktif ürün ve hizmet ilişkisi bulunmayanları kapsamaktadır.

Aktifleşen müşteri nasıl olunur?

2023 yılı içinde Bankamız ürün ve hizmetlerini aktif bir şekilde kullanarak aktifleşen müşteri olabilirsiniz. 

Hoş Geldin Paketi ne zaman tanımlanır?

1 yıl boyunca İnternet Şubesi ve İşCep kanallarından yapılabilecek 100 adet havale ve 100 adet EFT işlemi, 2 adet 10 yapraklı çek karnesi, 10 adet çek tahsilatı ücretsiz olan Hoş Geldin paketi, Hoş Geldin kredisi kullanımını takip eden hafta tanımlanacaktır.

Yarın evden çıkarken çok ama çok dikkatli olun! Meteoroloji'den kritik uyarı! Hemen bakın!
Afyonkarahisar'da kazıda bulunan çömleklerden birinde insan kemikleri çıktı!
Teknolojide vergisiz dönem! Teknlojik ürünlerde vergi kalkıyor! İşte tek tek yeni fiyatlar!