Kent Haberleri

İş Bankası'nın açıklamasına markete gitmeden hemen önce bakın

İş Bankası'ndan market alışveriş yapacak müşterileri hakkında önemli bir açıklama geldi. Banka markette kullanılabilecek bir kampanya hazırladı. İş Bankası tarafından markete gidecek müşterilere yönelik önemli bir fırsat sunuldu

Bankalar arasında emekli promosyon yarışının ardından bu sefer de kampanya yarışı hızlandı. İş Bankası tarafından markete gidecek müşterilere yönelik önemli bir fırsat sunuldu. İşte o fırsatın detayları. 

 

İş Bankası, Ramazan ayına özel harika bir kampanya düzenliyor ve bu kampanyayla müşterilerine market alışverişlerinde 600 TL MaxiPuan sunuyor. İşte İş Bankası'nın müşterilerini sevindiren bu kampanyanın detayları ve katılım şartları:

İş Bankası'nın sunduğu bu özel kampanya, 20 Mart - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

İlk 400 TL'lik alışverişinizin ardından, her 400 TL'lik alışverişiniz için 40 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Kazandığınız MaxiPuanları, MaxiMil olarak da kullanma şansınız bulunmaktadır.

MaxiPuanlarınız, 4 Mayıs 2023'te kullandığınız karta yüklenecektir.

Kampanyadan yararlanabilecek kartlar: İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart.

Kampanyadan yararlanamayacak kartlar: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler geçerli değildir.

MaxiPuanların son kullanma tarihi 4 Mayıs 2023'tür.

Kampanya, müşteri sayısına göre sınırlıdır ve her müşteri sadece bir kez faydalanabilir.

KAMPANYAYA BAŞVURMAK İÇİN NE YAPMANIZ GEREKİYOR?

Kampanyadan faydalanmak için Maximum Mobil ya da İşCep uygulamasından kampanyalar bölümüne giderek, ilgili kampanyaya katılmanız gerekmektedir. "Katıl" butonuna tıkladıktan sonra, 30 Nisan 2023 tarihine kadar bu fırsattan yararlanabileceksiniz.