GYO

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...  

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara İş Kule Değerleme Raporunu yayınladı. 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor.

Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerinde konumlanıyor. Toplam 29 katlı, A - B ve C Bloktan ibaret olan İş Kule'nin, A ve C blokları 3 bodrum kattan, B Blok ise 3 bodrum kat, zemin kat, 23 normal kat ve 2 tesisat katından oluşuyor. Kızılay istikametine göre Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan İş GYO Ankara İş Kule, Atatürk Bulvarı-John F.Kennedy CaddesiTunus Caddesi’nin birlikte oluşturdukları kesişim noktasında konumlanıyor. Bölgede genellikle zemin+8 katlı ticari/komple idari bina amaçlı kullanılan binalar, iş hanları, iş merkezleri bulunuyor. 

Ankara İş Kule'nin yakın çevresinde Avusturya Büyükelçiliği, Yargıtay Binası, ABD Büyükelçiliği, TBMM, Ankara Sanayi Odası, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, TÜMAŞ A.Ş., İçişleri Bakanlığı Strateji Merkezi, Hak- İş Sendikası, Dünya Göz Hastanesi, Rixos Otel gibi yapılar yer alıyor. 

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar? 

İş GYO Ankara İş Kule'nin 2022 yıl sonu değerleme raporuna göre; toplam değeri 381 milyon Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 449 milyon 580 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Geçtiğimiz günlerde de İş GYO Ankara İş Kule'nin kira değerleme raporu açıklanmıştı. Bu raporda yer alan verilere göre; Ankara İş Kule'nin 20 Aralık 2022 tarihi itibarıyla toplam aylık kira değeri 1 milyon 371 bin TL, KDV dahil toplam değeri de 1 milyon 617 bin 780 TL şeklinde oldu. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO Çekmeköy arsalarının 2022 değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar?