GYO

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar? 

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...  

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beşiktaş Dikilitaş binasının Değerleme Raporunu yayınladı. 

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binası, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Dikilitaş Mahallesi, 1342 ada 8 parselde konumlanıyor. 1.483 metrekare yüz ölçümkü arsa üzerinde yer alan gayrimenkulün niteliği 'İki bodrum zemin asma 11 katlı iki mağaza 11 bürolu kargir iş hanı' olarak belirtildi. Gayrimenkulde toplam 13 adet bağımsız bölüm bulunuyor. 

Peki Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İdari olarak Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi'nde yer alan İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binası, İstanbul'un en bilinen ana arterlerinden biri olan Barbaros Bulvarı ve Yıldız Posta Caddesine
yakın konumlanıyor. 

Yakın çevresinde ağırlıklı olarak ticari projeler ve rezidans projelerinin yer aldığı İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binası, Zorlu Center ili Zincirlikuyu Metrobüs durağına da yakın konumda bulunuyor. Binaya, Zincirlikuyu yaklaşık 1-2 dakika 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yaklaşık 10 dakika araç mesafesinde yer alıyor. 

Değerleme konusu taşınmaz 1342 ada 8 parsel üzerinde 1987 yılında inşaatı tamamlanmış, 2 bodrum, zemin, asma ve 11 katlı iş merkezi kullanımına uygun bina bulunuyor. 2. bodrum kat 628 metrekare, 1. bodrum kat 678 metrekare, asma kat 213 metrekare, normal katlar 371 metrekare, çatı katı 65 metrekare kullanım alanına sahip. Yapının tamamının kullanım alanı ise 6 bin 36 metrekare olarak belirlendi. 

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasında yer alan 13 adet bağımsız bölümün KDV hariç toplam değeri 170 milyon 300 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 200 milyon 954 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, 1342 Ada, 8 Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için tıklayın

Marmara Park AVM'nin değeri resmen belli oldu! Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!