28 / 04 / 2024

İş GYO, Club Magic Life Kemeri 18.6 milyon Euroya alıyor!

İş GYO, Club Magic Life Kemeri 18.6 milyon Euroya alıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Club Magic Life Kemer Imperial Otel’i 18 milyon 625 bin Euro bedelle satın almak üzere karar aldı



İş GYO, Antalya Kemer, Göynük Köyü’nde bulunan 35 bin 153 metrekare yüzölçümlü arsa üzerindeki Club Magic Life Kemer Imperial Otel’i kira geliri elde etmek amacıyla Turcotel Turizm AŞ’den satın alma kararı aldı.

Club Magic Life Kemer Imperial Otel ve otele ait yukarıda belirtilen taşınmazların, ilk yıl için yıllık KDV hariç 1 milyon 750 bin Euro kira bedelinden başlamak üzere 10 yıl süre ile TUI bünyesinde olan  Magic Life Der Club International Turizm Hizmetleri A.Ş.'ye kiralanması ve yıllık kira bedelinin her üç yılda bir yüzde 2 oranında artırılması hususunda firma ile mutabakata varıldı.  Söz konusu otelin, kira getirisinin yaklaşık yüzde 9,4 olması ve yıllık kira gelirlerini yüzde 4 oranında artırması bekleniyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

İŞ GYO, Magic Life Imperial'ı 36 milyona aldı

TUI'nin Kemer'deki Magic Life Kemer Imperial otelinin mülkünü İŞ GYO 36 milyon TL'ye satın aldı

İŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Club Magic Life'ın satışa çıkardığı Kemer'deki otelini 18 milyon 625 bin euroya (36 milyon TL) satın aldı. Türk turizmci Cem Kınay tarafından kurulup 2005'te Alman turizm devi TUI'ye satılan Magic Life, geçtiğimiz haftalarda Side, Bodrum ve Kemer'deki üç oteli kapatarak bu otellein yerine iki yeni otel açacağını SABAH'a açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından grubun Kemer'deki Magic Life Kemer Imperial otelinin mülkü de İş GYO tarafından satın alındı. Otelin alım amacının kira geliri elde etmek olduğu bildirildi. Ayrıca otelin 10 yıl süreyle Magic Life'a kiralanacağı da öğrenildi.
Sabah


Geri Dön