02 / 05 / 2024

İş GYO Ege Perla projesi!

İş GYO Ege Perla projesi!

Firma: İş GYO

Proje: Ege Perla

2 bloktan meydana gelen İş GYO Ege Perla projesi lokasyon olarak İzmir'de hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Ege Perla Evlerinde daireler minimum 295 bin dolardan başlayarak yükseliyor...



1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar daire seçeneklerinin sunulduğu  Ege Perla  projesi İzmir'de konumlandırılıyor. 18 bin 392 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen  İzmir  Ege Perla projesi  İş GYO  imzası ile yükseliyor.


2 kule halinde yükselen İş GYO Ege Perla projesi 'nde 65 adet home ofis yer alıyor. Satışların devam ettiği İzmir Ege Perla Konutlarında yer alan blokların biri 46 katlı diğeri ise 29 katlı olarak tasarlandı. İş GYO Ege Perla fiyat listesine göre konutlar 295 bin dolardan başlıyor.


İzmir Ege Perla ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 10'luk kısmı peşin olarak verildiğinde kalan kısım için ise 6 adet ara ödeme seçeneği sunuluyor. İş GYO Ege Perla projesinde dairelerin teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek.


Kapalı Yüzme havuzu, fitness center ve alışveriş alanları gibi sosyal donatıların yer aldığı İş GYO Ege Perla projesi satış ofisi ile 0212 854 11 00 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Ege Perla İzmir nerede?

İzmir Ege Perla adres: İslam Kerimov Caddesi Sunucu Plaza B Blok Kat:16 Konak İzmir


İş GYO Ege Perla iletişim:

Telefon: 444 74 96 

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön