30 / 04 / 2024

İş GYO Ege Perla!

İş GYO Ege Perla!

Firma: İş GYO

Proje: Ege Perla

Satışların devam ettiği İş GYO Ege Perla projesinde konutlar 295 bin dolar ile 921 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. İzmir Ege Perla projesinde teslimleri 2015 yılında yapılacak.



Yüzde 30 oranında satışları tamamlanan  Ege Perla  projesi  İş GYO  tarafından hayata geçiriliyor. 2 blok halinde yükselen İş GYO Ege Perla projesi İzmir'in Konak bölgesinde konumlandırılıyor.


1 oda 1 salon daireden 5 oda 1 salon daireye kadar konut seçeneklerinin bulunduğu  İzmir  İş GYO Ege Perla Evlerinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.


İzmir İş GYO Ege Perla satış ofisi ile 444 74 96 no'lu tefon numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Ege Perla prosinde 46 katlı olan blok rezidans daireler için 29 katlı blok ise ofisler için tasarlandı.


65 det ofisin bulunduğu Ege Perla İzmir projesinde yüzde 10 peşinat veriliyor, geriye kalan tutar için 6 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Ege Perla teslim tarihi kapsamında konutlar 2015 yılında sahiplerine verilecek.


18 bin 392 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Ege Perla Evlerinde kapalı yüzme havuzu, alışveriş alanları ve fitness center yer alıyor. İş GYO Ege Perla İzmir daire fiyatları şöyle:


Ege Perla İzmir fiyat listesi:

İzmir Ege Perla satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 295 bin dolardan başlayarak, 921 bin dolara kadar yükseliyor.


İş GYO Ege Perla nerede?

İzmir Ege Perla adres: İslam Kerimov Caddesi Sunucu Plaza B Blok Kat:16 Konak / İzmir


İş GYO Ege Perla!


Ege Perla iletişim bilgileri:

Telefon: 444 74 96 

Web Adresi: www.egeperla.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön