02 / 05 / 2024

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum!

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO ve Nef ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de hayata geçirilen proje 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum olarak nerede?



Nef  Inİstanbul Gala  Evleri 'nde daire tipleri 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


İş GYO Inİstanbul Gala Evleri toplam 788 ticari üniteden oluşuyor. Projede dairelerin alanları 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi.


Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri ödeme bilgileri kapsamında projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor, yüzde 1 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle taksitlendirilme, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde ödeniyor.

 

Sosyal kullanım alanları arasında projede basketbol sahası,oyun alanları, asansör,kapalı otopark, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor. Projede satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.


Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede satılık konut fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum

Inİstanbul Gala Evleri Lokasyon bilgisi kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön