29 / 04 / 2024

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri belli oldu. İş GYO, İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporunu yayınladı. Peki İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 81 pafta, 1420 ada, 1 parsele ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı. Değerleme raporu Çarşı Blok bünyesindeki 48 adet bağımsız bölüm, Kule-2 Blok bünyesindeki, 27 adet bağımsız bölüm ve Kule-3 Blok bünyesindeki 27 adet bağımsız bölüm için hazırlandı. 

Değerlemeye konu gayrimenkullerin konumladığı binaya ait; 23.06.1995 tarih ve B.01.36 sayılı Yeni Yapı Ruhsatı ile 29.11.2000 tarih ve 3309 B01/38 sayılı Tadilat Yapı Ruhsatı ve 22.12.2000 tarih ve 3309 sayılı yapı kullanma izin Belgesi bulunuyor. Gayrimenkullerin bulunduğu binayla alakalı olarak değerleme tarihi itibariyle herhangi bir durdurma kararı, yıkım kararı veya riskli yapı kararı da bulunmuyor. 

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'ne ulaşım İstanbul'un en önemli ticaret merkezlerinin, plazaların, alıĢveriş merkezlerinin ve rezidans projelerinin üzerinde bulunduğu Büyükdere Caddesi üzerinden sağlanıyor. İş Kule Kompleksi'nin yakın çevresinde; Yapı Kredi Plaza, Çanakkale Seramik Plaza, Sabancı Center, Kanyon AVM, Wyndham Grand Otel, Park Dedeman Otel, Apa Giz Plaza, Büyükdere Plaza, Metrocity AVM, Emlak Kredi Bankası Blokları, Levent Loft Residence, çok sayıda plaza ve rezidans binaları bulunuyor.

Değerleme tarihi itibariyle çarşı bloğunda yer alan gayrimenkuller iş yeri / dükkan niteliğinde olup muhtelif kiracıları tarafından çeşitli mağaza, market, eczene, kuaför, kafe ve restoran olarak kullanılmakta, Kule 2 ve 3'te yer alan gayrimenkuller ise kiracıları tarafından ofis olarak kullanılmaktadırlar.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin aylık toplam kira değeri 5 milyon 282 bin 350 TL, yıllık toplam kira değeri 63 milyon 388 bin 200 TL, ortalama birim kira değeri 88,24 TL olarak açıklandı. 

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi nin kira değeri ne kadar? 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 81 Pafta, 1420 Ada, 1 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın 


Geri Dön