Proje Güncel

İş GYO Litus İstanbul'da yüzde 5 indirim fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla hayata geçirilen Litus İstanbul projesinde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda 12 taksit imkanı ile de konut sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...  Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor

Litus İstanbul, İş GYO ve Tecim imzasıyla Altunizade'de Kısıklı Caddesi'nde iki kıtanın kıyısında hayata geçiriliyor. 

Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Bunun yanı sıra 12 taksitle de Litus İstanbul'da ev sahibi olunabiliyor. 

 

Litus İstanbul projesinde, toplam 7 blok, 98 adet lüks daire ve 13 adet ofis bulunuyor. 

İş GYO Litus İstanbul projesinde ön satış süreci devam ediyor. 

Peki Litus İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte İş GYO Litus İstanbul projesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
 

Litus İstanbul projesinde yer alan 7 bloktan 1'i ofis olarak kullanılacak. Blokların yükseklikleri 4 ve 5 kat şeklinde planlandı. Projede 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor. 

Projede yer alan 2+1 dairelerin büyüklükleri 12 metrekareden, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 136 metrekareden başlıyor. Konutların net metrekarelerine bahçe ve teraslar dahil edilmedi. 

Litus İstanbul projesinin arsa alanı 17 bin 122, inşaat alanı 58 bin 3110 metrekare şeklinde açıklandı. Projede, basketbol sahası, evcil hayvan manej alanı, kapalı havuz, çocuk oyun alan, Fitness, Sauna gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

Toplam 115 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede, alışveriş merkezleri, mağazalar, restoranlar da bulunacak. 

Litus İstanbul projesinde konut teslimlerinin Aralık 2023'te yapılması planlanıyor. Avrasya Tüneli'ne 4.1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 2,3 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 45 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 33 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

LİTUS İSTANBUL FİYAT LİSTESİ 30 KASIM 2022

Litus İstanbul projesinde yer alan konutların yüzde 5 peşin indirimli fiyatı 17 milyon 780 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://www.litusistanbul.com.tr/

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!