28 / 04 / 2024

İş GYO Manzara Adalar'la 396 bin TL'ye ev sahibi yapıyor!

İş GYO Manzara Adalar'la 396 bin TL'ye ev sahibi yapıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar konut projesinde KDV dahil 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. 



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından inşa edilen  Manzara Adalar'da tapulu hemen teslim daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  

İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar,'da avantajlı başlangıç fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçekleştiriliyor. 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlara sahip Manzara Adalar'da  peşin alımlarda KDV dâhil fiyatlar 1+1 daireler için 396 bin  TL, 2+1 daireler için 703 bin 125 TL ve 3+1 daireler için 793 bin 450 TL'den başlıyor. 
 
31 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli olacak . Ayrıca kampanya kapsamında devlet tarafından uygulanan KDV ve tapu harcı indirimlerinden faydalanma imkanı sağlanabilecek. 

Özgün tasarım, konfor ve ferahlık bir arada

Manzara Adalar, Aydos Ormanı, Marmara Denizi ve Prens Adaları manzarasına sahip bir konumda yer alıyor.Manzara Adalar, sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesi yer alıyor. Konutlar yeşillikler içindeki bir alanın içinde bulunuyor. 

Manzara Adalar, Üçü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam beş blok ve çarşıdan oluşuyor. Manzara Adalar'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 3+2 tripleks, 4+1 ve 5+1 dubleks Penthouse gibi farklı tiplerde toplam 975 konut ve ofis üniteleri bulunuyor.
 
Sahiplerine farklı yaşam alanları sunan Manzara Adalar, Cadde mağazaları, restoran, kafe, eczane, kuaför ve market alanlarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verecek mağazaları içinde barındırıyor. Manzara Adalar; karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağlarına yakın bir konumda yer alıyor. 
 
Manzara Adalar, dünyanın önde gelen mimarlık firması Perkins Eastman'ın özgün tasarımıyla hayata gerçirilmiştir.Manzara Adalar sahiplerine HomeExtra konseptiyle tasarlanan misafir odası, kitaplık & etüt odası, parti & etkinlik odası, müzik & kareoke odası, meditasyon odası, dans & bale odası, Playstation & sinema odasıyla farklı yaşam alanları sunuyor. 
 

LEED Platinum sertifikalı Manzara Adalar

Sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımıyla dikkat çeken Manzara Adalar, ofisleriyle LEED Platinum, konutlarıyla da LEED Gold sertifikasını almaya hak kazandı. Manzara Adalar, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikalarına sahip olmasıyla rakiplerinden ayrışıyor.
 
Sürdürülebilir yapılarda enerji verimliliği sağlayarak aidat tasarrufu sağlayan Manzara Adalar enerjisi panelleri, binaların koridor aydınlatma ve WC gibi ortak alanlarına elektrik enerjisi iletilerek yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde faydalanılmasını sağlıyor. 

Bununla beraber projede kullanılan enerji panel setleri yılda en az 51,246 kW/saat elektrik üretiyor. Bu yöntemler sayesinden yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu sağlanıyor.

Web: www.manzaraadalar.com.tr


Geri Dön