17 / 07 / 2024

İş GYO'dan, 2023'te 951,4 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

İş GYO'dan, 2023'te 951,4 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

İş GYO tarafından, 2023 yılında yapılan satış ve kiralama rakamları tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 40. Maddesi (40/3/ç) kapsamında açıklama yaptı. 

İş GYO tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 40/3/ç maddesi uyarınca, kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini aşmayan alım, satım veya kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi yapıldı. 

Açıklanan son dakika rakamlarına göre; İş GYO tarafından 2023 yılı içinde gayrimenkul projelerinde yer alan ünitelerin satışı kapsamında yaklaşık 951,4 milyon Türk Lirası + KDV tutarında satış işlemi ve portföyde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak, yenilenen sözleşmeler dahil, yıllık kira bedeli toplamı yaklaşık 236,3 milyon Türk Lirası + KDV olan kiralama işlemi yapıldı. 

İş GYO dan, 2023 te 951,4 milyon TL lik gayrimenkul satışı!

Bunların yanı sıra, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni yatırımları için de hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Barlas Ülkü, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında şirketlerinin gelecek dönemde ana odağının konut projeleri olacağına dikkat çekti. 

Akşam Gazetesi'nin aktardığına göre; İş GYO olarak şu an inşaatı devam eden 2, 2024'ün  ilk çeyreğinde başlamayı planladıkları 2 proje olduğunu aktaran Ülkü, "Devam eden projelerimiz İstanbul Finans Merkezi ve Litus İstanbul projeleri, kısa bir zaman içerisinde başlamayı planladığımız projelerimiz de Ömerli ve Balmumcu projeleri" açıklamasında bulundu. 

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Pasifik GYO'dan son dakika Next Level İstanbul açıklaması!

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!


 


Geri Dön