Yeni Projeler

İş Modern Corner projesinin inşaatı başladı!

Sinpaş’ın son 1 yıl içinde geliştirilmesi tamamlanan toplam 800 Milyon Türk Lirası değere sahip ticari yatırımları tam gaz sürüyor. İş Modern Corner projesinin Mayıs 2015 tarihinde ruhsatı alınarak inşaat çalışmalarına başlandı.

Mart 2015’de kiralamaları başlayan AquaCity Denizli Ticaret Merkezi 80 Milyon TL, İnşaat çalışmaları tamamlanan ve Eylül 2015’de kiracılarının dekorasyon çalışmalarını bitirmesiyle hizmete başlayacak olan Altınoran Agora Ticaret Alanları 300 Milyon TL, Altınoran’da 2 ay sonra hizmete açılacak olan Adventure Park ve Snowland 60 Milyon TL, yenilenen alanları ile Deposite Premium 40 Milyon TL, İş Modern Corner 100 Milyon TL değerle Sinpaş Ticari Gayrimenkul yatırımlarının detaylarını oluşturmaktadır.


Yeni Bir Ticari Gayrimenkul Projesi; İŞ MODERN CORNER

Markalı konut projeleri ve özgün konseptleriyle gayrimenkul sektöründe liderliği üstlenen Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirmeye devam ediyor. Yatırımcılarına büyük kazanç getiren İş Modern markasını, yeni, iş merkezinede başarı ile taşıyor.


100 milyon TL’lik yatırımla inşasına başlanan İş Modern Corner, her biri yaklaşık 5.000 m2’den oluşan 6 katlı iş merkezinden oluşacak.


http://sinpasgyo.com/tr-TR/Default.aspx