06 / 05 / 2024

İsak Nino Debahar ve Nurettin Uğur Malatya'ya lise yaptıracak!

İsak Nino Debahar ve Nurettin Uğur Malatya'ya lise yaptıracak!

İş adamları İsak Nino Debahar ve Nurettin Uğur, Malatya’nın Tandoğan mahallesinde 24 derslikli lise yaptıracak. Lise inşaatına ilişkin protokol Malatya Valiliğinde, Vali Ulvi Saran ile Debehar ve Uğur arasında imzalandı.



 İş adamları İsak Nino Debahar ve Nurettin Uğur, Malatya’nın Tandoğan mahallesinde 24 derslikli lise yaptıracak.
        
Lise inşaatına ilişkin protokol Malatya Valiliğinde, Vali Ulvi Saran ile Debehar ve Uğur arasında imzalandı.
        
Debahar, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, eğitimin önemine dikkati çekerek, gelişmenin ve ilerlemenin yolunun eğitimden geçtiğini söyledi.
        
Kendisini Malatyalı hissettiğini belirten Debahar, "Vali Saran’ın eğitime kattıklarını görüyoruz. Çalışmaları çok güzel. Bizler de eğitime katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bu projenin asıl sahibi sevgili kardeşim Nurettin Uğur’dur. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Atatürk’ün dediği gibi ’Eğer sömürülmek istemiyorsanız, onların seviyesinin üzerine çıkmanız gerekir.’ Bu da eğitimle mümkün olacaktır" diye konuştu.
        
Uğur da Malatya’da böyle bir yatırımda bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği olarak burada bulunduklarını söyledi.
        
Malatya Valisi Saran, iş adamlarının eğitime yaptıkları katkıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bizler sizi artık Malatyalı olarak görüyoruz" dedi.
A.A


Geri Dön