Kent Haberleri

İshak Taşçı Atakum'da yapılan çalışmaları inceledi!

Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taşçı, önceliği vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlediklerini ifade etti.

Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 


Çalışmalarında önceliği vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlediklerini ifade eden Başkan Taşçı, "Atakum ilçesi büyük bir yaşam merkezi. Bu anlamda işimiz çok. Ama gücümüz de inancımız da çok" dedi. 


Çakırlar ve Sarıtaş Mahallelerini ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirilen belediye çalışmalarını inceledi. Mahallelerin sorunlarının çözümü içiıı hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Taşçı, "Yol ve kaldırmı eksiklikleri olan mahallelerimizde çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Belediyemiz ekipleri adeta kontak kapatmadan çalışıyor. İnanıyorum ki bu tempo ile mahallelerimizdeki eksikleri olabilecek en kısa sürede ortadan kaldıracağız" diye konuştu. 


Atakum ilçesinin yüzölçümü anlamında büyüklüğüne dikkat çeken Başkan Taşçı, "İlçemiz büyük bir yaşam merkezi. Öyle ki ilçe merkezimize 45 kilometre uzaklıkta dahi mahallemiz var. Hal böyle olunca daha çok çalışmamız gerekiyor. İşimiz çok aıııa gücümüz de inancımız da çok. İlçemizin öncelikli sorunları başta olmak üzere tüm eksiklerini gidereceğiz. Bu hedefe ulaşmak için durmadan, duraksamadan çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken de mahallelerimizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda öncelikleri belirliyoruz. Hayalimizdeki şehir Atakum için çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 


Olay