30 / 04 / 2024

Işıl Residence'a nasıl gidilir

Işıl Residence'a nasıl gidilir

Anka Yapı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda temeli atılacak Işıl Residence projesinde konutların fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve dubleks olarak tasarlandı...



Son 5 yılda Çayırova, Şekerpınar ve Silivride 6000 konut yaparak teslim eden Anka Yapı Pendikteki butik projesinden sonra şimdide Yakacık projesine başladı.

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet TEMEL İstanbulun balkonu olarak tanınan adalar ve deniz manzaralı Yakacıkta Işıl Rezidans projemize 29 Ekim 2011de Cumhuriyet bayramımızda başlıyoruz. Bölgenin ilk akıllı ev konseptini gerçekleştiriyoruz ve  halkımıza şirket politikamız olan ekonomik şişirilmemiş daire fiyatları ile  sunuyoruz. Projemizin şimdiden %40ı satıldı. Her zaman dediğim gibi Anka Yapı en fazla konut üreten firma olmanın yanında en fazla konut sahibi yapan bir firma olarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyor dedi.

Anka Yapı Işıl Rezidans mimarlığını daha öncede yaptığı özgün fonksiyonel, kullanışlı tasarımlarıyla ön plana çıkan Semtaş mimarlık tarafından yapılıyor. Özellikle projede yeşil alanların bol olması sosyal yaşam alanlarının şehir içinde rahatlatıcı, dinlendirici ve her türlü ihtiyaçların karşılana bileceği mini şehir konseptinde olması içinde hipermarket dükkanlardan oluşan mini çarşısıyla Yakacıkta yaşanılan bir alan sunması satış koşullarının uygun olması alım talebinin yoğunluğuyla görülüyor. Rezidans ayrıcalığıyla panjur, inverter, klima akıllı ev konseptinde gerekli tüm donanımlar bulunuyor.

Anka Yapı Işıl Rezidans sosyal donatı alanlarında fitness, havuz, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun parkı, koşu yolları standart olarak bulunuyor. Toplamda 18500 metrekare alan içinde Anka Yapının kendi arsasında yükselen Anka Yapı Işıl Rezidansta üretilecek konut sayısı 100.

12 Aralık 2012de tamamlanacak proje; eğitim,sağlık ve yaşam merkezleri yürüyüş mesafesi kadar yakın. Proje; Metro ve E-5 2km,Sabiha Gökçen Havaalanına 8 km, Atatürk Havaalanına 30 km, Kartal sahil yoluna 6 Km, Real e 2Km, Neo Marine 4 Km, Marmara Üniversitesi Hastanesine 2km, Doğa koleji ana kreş okulu, Balkanlar koleji, Fen Bilimleri Koleji 1km mesafede konumlandırıldı.

Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve dubleks olarak tasarlandı. Bunlardan 2+1ler 115 metrekare; 3+1 ler 155 metrekare ve dubleksler 120 metrekare 240  metrekare olarak oluşturuldu.

Projedeki 2+1lerin fiyatları 190 bin TL ve 3+1lerin fiyatları ise 260 bin TL olarak belirlendi.
Anka Yapı Işıl Rezidansta ödeme koşulları yüzde 20 peşin geri kalanı teslimde 120 ay banka kredisi ile sağlanıyor.

Anka Yapı Yön.Kur.Bşk,Şaadet Temel Proje ile ilgili detayları www.ankagyo.com adresinden bulunacağı gibi ayrıca 444 38 99 numaralı telefondan da müşterilerimize ekibimiz tüm sorularınizı yanıtlayacaktır.Yakacıktan sonra Kasım,Aralık aylarında Soğanlık ve Sancaktepe projelerimiz başlayacaktır.Ayrıca Fikirtepe Kentsel dönüşüm çalışmalarıda devam ediyor dedi.

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön