29 / 04 / 2024

Işıl Rezidans'ta 190 bin TL'ye 2+1!

Işıl Rezidans'ta 190 bin TL'ye 2+1!

100 konutluk bir proje olarak yükselecek olan Işıl Rezidans Yakacıkta 2 oda 1 salon konutların fiyatları 190 bin liradan, 3 oda 1 salon konutların fiyatları ise 260 bin liradan başlıyor



Anka Yapı tarafından Kartalın Yakacık bölgesinde 2011 yılının Ekim ayında yapımına başlanacak olan Işıl Rezidans, 12 Aralık 2012 tarihinde tamamlanacak ve sahiplerine teslim edilecek.

18 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulacak olan Yakacık Işıl Rezidansta 115 metrekarelik 2+1, 155 metrekarelik 3+1 ve 120 ila 240 metrekarelik dubleks daireler yer alıyor.

100 konutluk bir proje olarak yükselecek olan Işıl Rezidans Yakacıkta 2 oda 1 salon konutların fiyatları 190 bin liradan, 3 oda 1 salon konutların fiyatları ise 260 bin liradan başlıyor.

Işıl Rezidanstan konut sahibi olmak isteyen alıcılar minimum yüzde 20 peşinat veriyor. Kalan tutar için 120 aya kadar uygun faiz oranları ile vade imkanı sunuluyor. Veya tamamı peşin ödeme yapılabiliyor.
 
Proje metroya ve E-5e 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanına 8 kilometre, Atatürk Havaalanına 30 kilometre, Kartal sahil yoluna 6 kilometre, Real e 2 kilometre, Neo Marineye 4 kilometre, Marmara Üniversitesi Hastanesine 2 kilometre mesafede yükseliyor.

ANKA YAPI YAKACIK IŞIL REZİDANSın YÜZDE 40I SATILDI

Son 5 yılda Çayırova, Şekerpınar ve Silivride 6000 konut yaparak teslim eden Anka Yapı Pendikteki butik projesinden sonra şimdide Yakacık projesine başladı.

Anka Yapı Yön. Kur. Bşk. Şaadet TEMEL İstanbulun balkonu olarak tanınan adalar ve deniz manzaralı Yakacıkta  Işıl Rezidans projemize 29 Ekim 2011de Cumhuriyet bayramımızda başlıyoruz.

Bölgenin ilk akıllı ev konseptini gerçekleştiriyoruz ve  halkımıza şirket politikamız olan ekonomik şişirilmemiş daire fiyatları ile  sunuyoruz.Projemizin şimdiden %40ı satıldı.Her zaman dediğim gibi Anka Yapı en fazla konut üreten firma olmanın yanında en fazla konut sahibi yapan bir firma olarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyor dedi.

Anka Yapı Işıl Rezidans mimarlığını daha öncede yaptığı özgün fonksiyonel, kullanışlı tasarımlarıyla ön plana çıkan Semtaş mimarlık tarafından yapılıyor. Özellikle projede yeşil alanların bol olması sosyal yaşam alanlarının şehir içinde rahatlatıcı, dinlendirici ve her türlü ihtiyaçların karşılana bileceği mini şehir konseptinde olması içinde hipermarket dükkanlardan oluşan mini çarşısıyla Yakacıkta yaşanılan bir alan sunması satış koşullarının uygun olması alım talebinin yoğunluğuyla  görülmektedir. Rezidans ayrıcalığıyla panjur, inverter, klima akıllı ev konseptinde gerekli tüm donanımlar bulunmaktadır.Anka Yapı Işıl Rezidans sosyal sosyal donatı alanlarında  fitness, havuz, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun parkı, koşu yolları standart olarak bulunuyor.

www.ankagyo.com

444 38 99


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön