19 / 05 / 2024

Işın çelebi herkesi TT Arena'ya davet etti!

Işın çelebi herkesi TT Arena'ya davet etti!

Galatasaraylı yönetici Işın çelebi, herkesi Arenaya davet etti: 'Alışveriş merkezi de ibadethane de var. Mescidimiz hazır. Sinegog ve kilise için de görüşeceğiz. Buraya gelenler, ailesiyle birlikte sabahtan akşama vakit geçirebilecek'  



Türk Telekom Arena'nın açılışına sayılı günler kala stadın yapımıyla yakından ilgilenen Galatasaray Genel Sekreteri Işın çelebi, Mevlana gibi herkesi bu spor abidesine çağırdı. Türkiye'nin ve hatta Avrupa'nın en modern statlarından biri olan TT Arena, 15 Ocaktaki açılışını heyecanla beklerken bir   ilke de imza atacak.

SINIRSIZ HİZMET

Barcelona örneğini göz önünde bulunduran yönetim, maçlardan önce dini vecibelerini yerine getirmek isteyenlere de üçüncü katta oluşturulacak olan mescitte hizmet sunacak.

Stadın oluşmasında büyük emeği geçen Işın çelebi, 'şžu an gündemimizde bir mescit yapma fikri var. Zaten bu projemizde de vardı. Sinegog ve   kilise için de yönetimimizle toplanıp konuşacağız. Biz düşünce ve inanç özgürlüğüne inanıyoruz. Herkes kendi dinini yaşar. Türk Telekom Arena çok amaçlı bir spor kompleksi. Burada sinema var, alışveriş merkezi var. Restoran ve ibadethane var. Gelenler buraya sadece maç izlemeye gelmeyecek, diğer aktiviteleri de yerine getirebilecek. Ailesini alan sabahtan akşama kadar burada çok iyi vakit geçirebilecek' diyerek hizmetlerinin sınırsız olacağını dile getirdi.
Görkem ARKAN - BUGÜN


Geri Dön