Ekonomi

İşin uzmanından ucuz yaşam tüyoları

Son yıllarda artan geçim sıkıntısı herkesin en büyük derdi haline gelmiş durumda. Gıda, akaryakıt, elektrik, gaz ve tekstildeki ateş pahası fiyatların ardından vatandaşlar tasarruf edebilmek için çeşitli arayışlara girdi.Kişisel bakımdan modaya, ev ekonomisinden beslenmeye kadar hesaplı yaşam ipuçları;Alışverişlerinizi Sezon Dışında YapınTasarımcıların ellerinden çıkan kreasyonlara meraklı iseniz alışverişlerinizi sezonda değil eski sezon tasarımlarından yapın

Avrupalı tasarruf uzmanı jasmine Birtles, günlük ihtiyaçlarınızı karşılarken biraz olsun tasarruf etmenizi sağlayacak ve kendinize daha fazla para ayırmanızı kolaylaştıracak bazı önemli ipuçları paylaştı.

Kişisel bakımdan modaya, ev ekonomisinden beslenmeye kadar hesaplı yaşam ipuçları;

Alışverişlerinizi Sezon Dışında Yapın

Tasarımcıların ellerinden çıkan kreasyonlara meraklı iseniz alışverişlerinizi sezonda değil eski sezon tasarımlarından yapın. Mayo ve bikinilerinizi haziran başında, yazlık elbiselerinizi şubatta alın, kaban ve mont bakmaya mayıs ayında başlayın. Ne kadar kar edeceğinizi göreceksiniz.

Kiralamaktan Çekinmeyin

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte düğün sezonu da açıldı. Sadece bir kez giyeceğiniz özel gün kıyafetlerini satın almayın. Bunun yerine kiralamayı ya da bir arkadaşınızdan ödünç istemeyi deneyin.

Asgari ücrete 2. zam hakkında flaş gelişme

Peynire devasa zam! Etiketi görenler şok oldu!

Ekonomist İslam Memiş'ten altın alacaklara kritik uyarı!