07 / 05 / 2024

İskenderun Sanayi Sitesi yeni yeri netleşti!

İskenderun Sanayi Sitesi yeni yeri netleşti!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kur ulu,yeni sanayi sitesi olarak değerlendirilen Milli Emlak'a ait 201.285 metrekare araziyi almak için girişimde bulunduklarını açıkladı.



İGC Basın Merkezinde I İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte açıklama yapan Başkan ibrahim Açıkgöz Hatay'da 25 binlik imar planı yapılırken, iskenderun ve bütün belediyelerin meclisinden geçerek projede belirtilen yer için girişimlerin son aşamaya getirildiğini söyledi. 


TASFİYE EDERKEN, YENİDEN CANLANDI! 


İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini tasfiye etmek üzereyken yeniden canlandırarak geçirdiklerinin altını çizen Başkan İbrahim Açıkgöz'Tekrar üye kaydına başladık. Üye kaydederken hiç kimseye ayrım yapmadık. 

İskenderun'a ait bütün esnaflara çağrıda bulunduk. Kayıt olmak isteyen varsa gelip kayıt olabilirler. Hepsine kucak açtık. Dedik ki, burası artık İskenderun sanayi sitesi. Bu vesileyle son noktaya geldik" dedi. 


OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDİLECEK


6 Aralık günü saat 10.00'da acilen olağanüstü toplantı kararı aldıklarını ifade eden Başkan İbrahim Açıkgöz "Bu kararı almak mecburiyetindeydik. Milli Emlak'a ait 201.285 metre kare araziyi almak adına girişimlerde bulunduk. Tüm yazışmalarımız tamamlandı. 


Olağanüstü genel kurulda üyelerimizin bize vereceği yetki ile kooperatifimizden toplayacağımız tüm parayı yatırmamız halinde Milli Emi ağa ait olan 201.285 metrekare araziye satın alarak Küçük Sanayi Sitesini kuracağız. Bu sanayi sitesi esnafımız için çok önemli bir gelişme çünkü otobanın üst kısmında yer alan bu yerin bölgemiz ve esnafımız için ciddi bir hareketliliği getirecektir, inşallah bunu hayata geçiririz" diye konuştu. 


ÜYE SAYISI ARTACAK! 


İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde şu anda 400, 400'ü aşkın civarında üyeye sahip olduklarını sözlerine ekleyen Başkan İbrahim Açıkgöz, tahmini olarak bu üye sayının 600'ü bulacağını vurguladı. 


Hatay Son söz


Geri Dön