Genel

İSKİD iç hava kalitesiyle ilgili toplantı düzenliyor!

İSKİD Başkanı Nedim Zalma ve İSKİD Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerjiler Komisyonu Başkanı Oğuz Aydoğdu’nun tüm kapalı mekanlarda düşük iç hava kalitesinin sağlığımıza dolayısıyla da işgücüne verdiği zararı ve

 Zamanımızın yüzde 60-90’lık kısmını kapalı ortamlarda geçiriyoruz. Günde 2 litre su içiyor, 1 litre yemek yiyor ama 20 bin litre hava soluyoruz. Bu nedenle soluduğumuz havanın kalitesi çok önemli. Çünkü sağlığımızı ve çalışma hayatımızı etkiliyor. Amerikan Alerji Uzmanları Birliği’ne göre düşük iç hava kalitesi nedeniyle Amerika’da yıllık iş gücü kaybı 60 milyar doları buluyor.
Türkiye’nin önde gelen iklimlendirme, soğutma, klima cihazları imalatçısı ve ithalatçısı şirketlerin kurduğu İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), sağlıklı bir yaşam ve ekonomik bir işletme için başta zamanımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz alışveriş merkezleri, işyerleri, okul, hastane vb. tüm kapalı mekanlarda ‘İç Hava Kalitesi’nin önemine dikkat çekiyor.
İSKİD Başkanı Nedim Zalma ve İSKİD Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerjiler Komisyonu Başkanı Oğuz Aydoğdu’nun tüm kapalı mekanlarda düşük iç hava kalitesinin sağlığımıza dolayısıyla da işgücüne verdiği zararı ve iç hava kalitesinin önemi anlatılacak.
PROGRAM:
Tarih:      11 Kasım 2010, Perşembe
Yer:         Ritz Carlton Oteli, Cam Salon
Saat:       09.30-10.00 Karşılama/Kayıt
               10.00-11.00 Toplantı/Konuşmalar
               11.00-11.30 Soru-Cevap