İş Fırsatları

İŞKUR 2022 Kasım ayı KPSS şartlı ve şartsız binlerce personel alımı başladı! İlkokul, ortaokul, lise, üniversite...

İŞKUR personel alımı iş ilanlarını resmi sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor. Farklı illerde ve pozisyonlarda yapılacak olan alımlar için ilgili ilanlarda belirli koşulları taşıyan adaylar yine ilanda belirli olan tarihlerde başvurularını gerçekleştiriyor. İşte İŞKUR 2022 personel alımı başvurİşkur 2022 Kasım personel alımı ilanları, ilkokul mezunu, KPSS şartlı ve şartsız gibi birçok farklı kriterde işçi alımı ilanı yayımladı

İşkur personel alımına bu ayda tam gaz devam ediyor. İşkur 2022 Kasım personel alımı ilanları, ilkokul mezunu, KPSS şartlı ve şartsız gibi birçok farklı kriterde işçi alımı ilanı yayımladı.

 

İŞKUR çeşitli meslek branşlarında personel alımı yapmaya devam ediyor. Kurumun resmi sitesinde iş ilanlarına yönelik başvuru tarihleri, şartlarıyla beraber binlerce kurumun işçi arayışında olduğu yayımlanıyor. Ayrıca iş arayan binlerce vatandaş ilanlar üzerinde incelemeler yapıyor. Kurum yüksek maaşlarla binlerce vatandaşa iş imkanı sağlamaya devam ediyor. İşte Kasım 2022 İŞKUR personel alım iş ilanları ve detaylar...

 

İŞKUR PROFİLİ NASIL, NEREDEN OLUŞTURULUR?

İşkur profil oluşturma işlemleri için İşkur'un resmi internet sitesine giriş yapmak veya İşkur merkezlerine başvurmak gerekmekiyor. İşkur'a kayıt olarak meslek ile eğitim özelliklerine göre en uygun işi bulmak mümkündür.

İşkur profili oluşturmak için izlenmesi gereken adımlar şu şekilde:

Online olarak İşkur profili oluşturmak için İşkur'un resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr adresine giriş yapılması gerekiyor.

Siteye giriş yapılmasından sonra sayfanın sol tarafında bulunan internet şubesi alanına tıklanması gerekmekiyor.

Bu alan üzerinden İşkur e-Devlet şubesine tıkladıktan sonra bu alan üzerinden kayıt sayfası açılıyor.

Bu sayfa üzerinden sayfanın sol tarafında bulunan İş Arayan bölümüne tıklamak ve oradan da Üye Ol kısmına tıklamak gerekmekiyor.

İş arayan için üyelik bilgilerini girdikten sonra sayfada yer alan üyelik sözleşmesini okumak ve kabul etmek gerekmektedir.

Daha sonra kimlik bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde girilmelidir.

İŞKUR PERSONEL ALIMI - İŞ İLANLARI

Sabah'ın haberine göre, Çeşitli kurumlarda ve farklı meslek alanlarında yapılacak personel alımında, yaş, öğrenim, ikamet, sertifika gibi aranan şartlar da değişiklik gösteriyor.

Söz konusu alımlarda farklı kamu kurumları ilan açmış olmakla birlikte çok değişik pozisyonlarda alımlar gerçekleştiriyor. Bazı ilanlarda adaylardan en az 60 KPSS puanı almış olma şartı bulunurken ilanlar kurumlara göre farklılık gösteriyor.

İş arayan adaylar, güncel İşkur ilanları için öncelikle İşkur kayıt işlemlerini tamamlaması ve İşkur'a giriş yapması gerekiyor. Ardından İşkur güncel iş ilanları kısmından ya da daha spesifik bir sorgulama için 'İstihdam' ekranında açık iş ilanı aramak için şu yolları izlemesi gerekiyor:

Aradığınız pozisyon, meslek, nitelik, beceri ve firma bilgisini girin

Çalışma yeri bilginizi doldurun

Meslek, öğrenim durumu bilgilerinizi doldurun

İşyeri seçiminizi yapın

Engelli ya da vardiya gibi özel durum varsa seçimlerinizi yapın.

İşyeri unvanını yazın.

Son olarak en altta sağda bulunan 'Ara' seçeneği ile iş ilanlarını inceleyin.

Bu adımlardan sonra size uygun güncel İşkur ilanlarını görüntüleyebilir ve tercihinize göre başvurularınızı hemen yapabilirsiniz.

İŞKUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TOKİ kura çekiliş tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ 21-27 Kasım 2022 il il kura çekiliş takvimi...

Aile destek paketini kimler alabilir? Aile destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Aile destek parası ne kadar yatacak?

Çocuk yardım parası nasıl alınır? Çocuk yardım parası ne kadar? Çocuk destek bileşeni e-devlet başvuru...