06 / 05 / 2024

İŞKUR açıkladı! AFAD 20 bin TL maaşla kadrolu personel alacak...

İŞKUR açıkladı! AFAD 20 bin TL maaşla kadrolu personel alacak...

Son zamanlarda personel alımlarına her geçen gün bir yenisi daha eklenmekte ve adaylarda İŞKUR üzerinden iş arayışında bulunmaktalar. Buna göre, aktarılan son dakika haberine göre AFAD bünyesinde çalışmak üzere kadrolu personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte haberin detayları...



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kamu İş İlanları üzerinden yeni bir personel alım duyurusu daha yapıldı. Bu kapsamda, yayımlanan son ilan doğrultusunda AFAD, bünyesine kadrolu şekilde çalışacak Afet ve Acil Durum Yönetimi Denetçi Yardımcısı alacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, 8 açık kadro için alımı gerçekleşecek olan adayların taşıması gereken şartlar da tek tek belirtildi.

Yapılacak personel alımında başvuru şartları ve ilan detayları tek tek açıklandı. İşte detaylar..

KADROLU PERSONEL ALIMI YAPILACAK

AFAD, yapacağı personel alımına ilişkin, “Başkanlığımız merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri doğrultusunda giriş (sözlü) sınavı ile genel idare hizmetleri sınıfına dahil olacak şekilde  8 (sekiz) tane kadroya ait Afet ve Acil Durum Yönetimi Denetçi Yardımcısı alımı yapılacaktır” diye belirtildi.

  İŞKUR açıkladı! AFAD 20 bin TL maaşla kadrolu personel alacak...

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI 

Başvuruda bulunmak isteyen adayların hem genel hem de özel şartları yerine getirmesi gerekmektedir. İşte, genel şartlar ve aranan özellikler.

Adayların, 657 sayılı Kanun’daki genel maddeleri taşıması.

Adayların 35 yaşını doldurmamış olması.

Erkek adayların askerlikle ilişkisinin bulunmaması.

Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya imkanı olması.

Başvurularını belirtilen süre içerisinde usulüne uygun olarak yapmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuruların 12 Şubat ve 21 Şubat tarihleri arasından İşe Alım Kariyer Kapısı ya da e-Devlet üzerinden yapılacağı ifade edildi.

 


 


Geri Dön