29 / 04 / 2024

İŞKUR açıkladı! Hastane personel alımı başladı...

İŞKUR açıkladı! Hastane personel alımı başladı...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan açıklama kapsamında, hastanelerde 18-58 yaş arası çalışacak hastane personeli alımı başvuruları başladığı İŞKUR tarafından açıklandı. İşte haberin merak edilen detayları...



Hastanede çalışmak isteyen vtandaşlar için İŞKUR tarafından başvuru ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, en az 18 yaş personel alımları başladığı kaydedildi. Farklı meslekler için yapılacak personel alımlarında en çok hastane hizmetleri araştırılıyor. Alımların şu an için özel sektöre yapılacağı ve bu sebeple KPSS puan şartının aranmayacağı bildirildi.

18-58 YAŞ ARASINDAKİLER BAŞVURABİLİR

KPSS'siz yapılacak olan alımlarda adayların başvurularını online bir şekilde yapabileceği en az 18 en fazla 58 yaş arasındaki adaylar başvuruda bulunabileceği iletildi. Buna göre, alımlar için başvuruların son tarihi ilanların içeriğine göre de değişkenlik gösterebilir. 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

trhaber.com'da yer alan bilgilere göre; Hastanede çalışacaklar için yayımlanan personel alım ilanının detayları ve adayların öncelikle genel başvuru şartlarını taşıması lazımdır. Buna göre, genel başvuru şartlarını taşıyan adaylar özel şartları da taşımasının ardından başvuru yapabilir. İşte genel başvuru şartları.

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması.

- Başvuruda bulunacak adayların, en az 18-58 yaş arasında olmak (Yaş şartı ilanlara göre değişebilir)

- Adayların, en az ilkokul mezunu olmak (Eğitim durumu da değişebilir)

- Gerekli durumlarda vardiyalı çalışabilmek.

- Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması durumu.

- Başvuru tarihi itibarı ile ilanın yayımlandığı il sınırları içerisinde ikamet etmek.

- Adayların, ayakta çalışabilmeye uygun olması durumu.

Kaydedilen bu şartları taşıyan adaylar özel başvuru şartlarını da taşıdıkları durumda başvuru yapabilirler. Başvurular için son başvuru tarihini ilanların içeriğinden öğrenebilirsiniz. Online olarak alınacak başvurular için adaylarda KPSS şartının aranmayacağı kaydedildi.

İŞKUR açıkladı! Hastane personel alımı başladı...

İŞKUR NEDİR VE  NE İŞ YAPMAKTADIR?

İŞKUR, genel olarak iş ve işçi bulma amacını güder. İşgücü piyasasının istihdam aşamalarında da aktif rol oynar. İşsizliğin önlenmesi için tedbirler alır, istihdamın geliştirilmesi, korunması ve yaygınlaştırılması için çeşitli girişimlerde bulunur, İşsizlik Sigortası hizmetlerini yürütür.
 

İŞKUR duyurdu! 81 ilde kadın erkek büro memuru alımı başladı...

İŞKUR açıkladı! Zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapılacak...

İŞKUR açıkladı! KPSS'siz bekçi alımı yapılacak...

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek


Geri Dön