Kent Haberleri

İŞKUR binlerce temizlik personeli alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR yaptığı son dakika açıklamasıyla temizlik personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Yapılan duyuruda İŞKUR’un tam 3238 temizlik personeli istihdam edeceği belirtildi. İşte detaylar... Bu yapılan açıklama kapsamında 3238 kişilik temizlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden personel alımı yapılacağına ilişkin açıklama yapıldı. Bu yapılan açıklama kapsamında 3238 kişilik temizlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. İŞKUR’un binlerce insanı sevindireceği istihdam duyurusunda işe alınacak kişiler için detaylar ve başvuru şartları da belli oldu. 

İŞKUR, iş arayan kişilerin umudu olmaya devam ediyor. Son yapılan açıklama ile İŞKUR yine iş arayanları sevindirecek bir haber verdi ve temizlik görevlisi alımı yapılacağını belirtti. Bu kapsamda, güncel temizlik görevlisi alımları için ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Türkiye’nin farklı kentlerinde temizlik görevlisi olarak özel sektörde ve kamu kurumlarında istihdam edilecek vatandaşların en az ilkokul mezunu olması yeterli olacak. İŞKUR’un istihdam edeceği personeller için şartlar belli olsa da yayınlanan ilanlar doğrultusunda başvuru şartları değişkenlik gösteriyor.

Peki, başvurular nereye yapılacak, başvuru şartları neler? İşte merak edilen detaylar...

 

İŞKUR 3238 PERSONEL ALIMI YAPACAK 

İŞKUR tarafından yayımlanan bu ilanlar kapsamında KPSS şartı aranmıyor. İŞKUR üzerinden yapacağınız başvurularda temizlik görevlisi olarak başvuru da bulunmak isteyen kişiler https:// esube.iskur.gov.tr/ Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresi üzerinden giriş yapmak ve siteye giriş yaptıktan sonra ‘meslek’ yazan bölüme ‘temizlik görevlisi’ yazarak ara tuşuna basmak gerekiyor. Çıkan ilanlara başvurmak için “başvur” kısmına tıklayarak ilanlar hakkında detaylı bilgiler öğrenilip ilanlara başvuru yapılabiliniyor. 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR NELERDİR? 

İlgili ilanlara başvurmak isteyenler İŞKUR üzerinden başvurularını kolay bir şekilde yapabilecek. Başvuru yapmak isteyen kişi eğer ilk defa İŞKUR üzerinden başvuru yapacaksa, öncelikle siteye üye olması gerekiyor. İŞKUR temizlik personeli alımları için gerekli olan şartlar şu şekilde oluştu: 

Ziraat Bankası müthiş bir kampanyayla geri döndü! Bu kampanyayla tüm bankalar suspus oldu!

Aile Bakanlığı 7 ilde KPSS şartlı ve şartsız personel alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!