İş Fırsatları

İŞKUR birçok ildeki şehir hastanelerine KPSS şartsız personel alımı yapacak! Detaylar belli oldu!

Türkiye İş Kurumu, pek çok ildeki şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu kapsamda, detaylar ve personel alımı yapacak şehir hastaneleri belli oldu. İŞKUR, pek çok kentteki şehir hastanelerine personel alımı yapılacağını paylaştı

İş arayan vatandaşlara güzel haber bu sefer Türkiye İş Kurumu’ndan (İŞKUR) geldi. İŞKUR, pek çok kentteki şehir hastanelerine personel alımı yapılacağını paylaştı. Yayımladığı iş ilanlarıyla güvenlik personeli, hasta bakıcı, hemşire, teknisyen, tekniker, alımı yapacağını duyuran İŞKUR, farklı il ve bölgelerde yer alan şehir hastaneleri için ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Peki, hangi şehir hastanesi hangi kadrolarda personel alımı yapacak? Başvurular nereden yapılacak? İşte merak edilen detaylar...

ŞEHİR HASTANELERİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Her geçen gün yeni bir personel alımı ilanı paylaşan İŞKUR, şimdi de şehir hastaneleri için iş ilanı yayımladı. İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre, çeşitli departman ve kadrolarda istihdam edilecek personellere en az 15 bin TL maaş verilecek. Bunun yanı sıra, söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı talep edilmediği belirtildi.

Peki, hangi şehir hastanesi kaç personel alımı yapacak? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

Şehir hastanelerinde çalışmak isteyen adayların başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekleri ifade edildi. Söz konusu kadrolara müracaat etmek isteyen adaylar, başvuru kapsamında talep edilen belgeler ile beraber İŞKUR üzerinden başvuru yapabilecek. Adayların başvuru yapmak için İŞKUR’un internet sitesine giriş yaparak ‘Açık İş İlanları’ bölümünden işlemlerini gerçekleştirebileceği öğrenildi.

HANGİ ŞEHİR HASTANESİ NE KADAR PERSONEL ALACAK?

İŞKUR tarafından yapılan duyurulara göre, Kocaeli Şehir Hastanesine 3 biyosidal ürün uygulayıcısı, 20 garson, 20 hastane hizmetlisi, 30 temizlik personeli, 20 aşçı yardımcısı, 20 silahsız güvenlik personeli, 10 aşçı alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı.

Bunun yanı sıra, İstanbul Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesine 3 laboratuvar teknikeri ve 50 temizlik personeli alınacağı öğrenildi.

Gaziantep Şehir Hastanesine ise 10 çamaşırcı, 250 beden işçisi ve 250 temizlik personeli alımı yapılacağının altı çizildi.

DETAYLI BİLGİLERE ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

BİM’de derin dondurucu 2800 TL’ye, airfryer 2800 TL’ye, blender set 1800 TL’ye, ışıklı kettle 330 TL’ye düştü!

A’dan Z’ye tüm maaşlar tek tek zamlanacak! En az maaş tam bu kadar olacak!