İş Fırsatları

İŞKUR duyurdu! 20 şehirde 5 bin 100 TL maaşla bekçi alınacak!

İŞKUR yeni iş ilanlarını yayımladı! İŞKUR tarafından yayımlanan ilanda 20 şehirde en az 5.100 Türk Lirası maaşla inşaat ve işyerleri için bekçi alınacağı duyuruldu! Peki, ilan detayları nelerdir? Başvuru nasıl yapılır? Başvuru koşulları nelerdir? İşte tüm ayrıntılar...İŞKUR yeni iş ilanlarını yayımladı! İŞKUR tarafından yayımlanan ilanda 20 şehirde inşaat ve işyerileri için bekçi alınacağı duyuruldu! İnternet sitesinde toplamda 20 ilde en az 5

Türkiye İş Kurumu Mayıs ayının gelmesiyle beraber iş arayanlar vatandaşlar için yeni ilanlarını paylaştı. İŞKUR yeni iş ilanlarını yayımladı! İŞKUR tarafından yayımlanan ilanda 20 şehirde inşaat ve işyerileri için bekçi alınacağı duyuruldu! İnternet sitesinde toplamda 20 ilde en az 5.100 Türk Lirası maaşla çalışacak bekçi alınacak!

Peki, ilan detayları nelerdir? Başvuru nasıl yapılır? Başvuru koşulları nelerdir? İşte tüm ayrıntılar...

20 ŞEHİRDE ALIM YAPILACAK

İstanbul, Konya, Adana, Kocaeli, Aksaray, Edirne, Bilecik, Muğla, Aydın, İzmir,  Gaziantep, Tekirdağ, Antalya, Manisa, Bursa, Balıkesir, Kayseri, Kahramanmaraş, Samsun ve Sakarya gibi illerde 65 ilanla inşaat veya işyeri bekçisi alımı yapılacak.

BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Başvuru için öncelikle İŞKUR'un sistemine kayıt olmak gerekiyor.

Adaylarda 18 yaşını doldurmuş olmak, açık öğrenim hariç öğrenci olmamak emekli ve malul aylığı almıyor olmak ve en az ilkokul mezunu olmak gibi koşullar aranmaktadır.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İnternet üzerinden işlem yapabilmek için SGK ve Vergi numarası bilgilerini girerek İŞKUR'a kayıt yaptırmanız gerekmektedir daha sonrasında ise başvurularınızı İŞKUR üzerinden yapabilirsiniz.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

Kullanıcı kaydınızı yaptıktan sonra, sistem girişi ekranının (internet sitesinin) sağ üst köşesinden "işveren girişi" bağlantısına tıkladıktan sonra, T.C. Kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapabilir ve kurum hizmetlerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom'dan KPSS şartı olmadan 6100 lira maaşla iş fırsatı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Toyota Türkiye 2 bin 500 personel alacak! Lise mezunu herkes hemen başvurabilir! Toyota iş ilanı başvuru şartları neler?

Daimi olarak çalışacak şoför ve işçiler alınacak! İlkokul mezunu herkes şimdi başvurabilir!