İş Fırsatları

İŞKUR duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 30 kamu işçisi alıyor! Hemen başvurun

İŞKUR, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne 30 kamu işçisi alınacağını duyurdu. Başvuru yapmak isteyenler dikkat! İşte başvuru şartları... Göreve başlayacak olan adayların 2 ay deneme süreli olarak asgari üretle göreve başlayacağını duyurdu

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü İstanbul'un Dikilitaş Mahallesi'nde bulunan işyerlerinde istihdam edilmek üzere 30 kamu işçisi alacacağını açıkladı.

Göreve başlayacak olan adayların 2 ay deneme süreli olarak asgari üretle göreve başlayacağını duyurdu.

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, göreve başlayacak olan personellerin Genel müdürlük tarafından yapılacak olan sözlü mülakatla seçileceğini açıkladı.

Peki, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü kamu işçisi başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte tüm merak edilenler...

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvurular ne zaman sona erecek? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar..

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü kamu işçisi ilanına başvuru yapmak isteyenler için başvurular dün başladı. Son başvuru tarihi 02/09/2022 olup son güne kadar başvurular alınacaktır.

 

BAŞVURULAR NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını İŞKUR internet sitesi üzerinden online olarak yapabilir. Online başvurular dışında şahsen, e posta veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İş arayan herkese müjde! İŞKUR TYP ile MEB okullarına 11 bin personel alımı olacak! Bu tarihleri kaçırmayın

İŞKUR'dan büyük destek! İşsiz kalanlara 2 bin 157 TL ödeme yapılıyor! Hemen hesaplarınıza bakın

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile personel alacak! 18-40 yaş arası herkes başvurabilecek! Sakın kaçırmayın!