İş Fırsatları

İŞKUR duyurdu! Evde oturduğunuz yerden 6000 TL kazanın! Öğrenciler, ev hanımları…

Evde oturduğunuz yerden 6000 TL kazanabilirsiniz. Ev hanımları da öğrencilerde bu işi yapabilir. İşte detaylar!Bu ilanlar İŞKUR'da yayınlanmaktadır

Evde oturduğunuz yerden paketleme işi yaparak ayda 6000 TL'ye kadar gelir elde edebilirsiniz. Bu ilanlar İŞKUR'da yayınlanmaktadır. Bu ilanları takip ederek iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen vatandaşlar için işte detaylar….

İŞKUR 81 şehirde yeni iş ilanları ile istihdam sağlamaya devam ediyor. İşte evde paketleme işi için detaylı bilgiler…

EVDE PAKETLEME İŞİ İÇİN İŞKUR BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu, ülkemizde pek çok insanın aradığı işi bu platform üzerinden bulmaktadır. İŞKUR, her alanda iş imkanları sunmaktadır. Bu yüzden de İŞKUR her geçen gün daha fazla dikkat çekiyor. İş arayanların arasında ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen vatandaşlar da evde yapabilecekleri işleri aramaya başladılar. Evden çalışmak isteyenler için evde paketleme işi de ilk akla gelendir. İŞKUR, 81 şehirde yeni iş ilanlarını kamuoyu ile paylaşılıyor. İş arayan vatandaşlar için merak ettiği evde paketleme işi için İŞKUR’da başvuru nasıl yapılır? Evde paketleme işine başvuru için gerekenler nelerdir? İşte bu iş ilanına dair tüm ayrıntılar..

BAŞVURMAK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?

Evde paketleme işine başvurabilmek için şu kriterlere sahip olmalısınız;

İş arayanlar, İŞKUR’un resmi internet adresi üzerinden arama yaparak evde paketleme işine dair ilanları araştırabilirsiniz. İŞKUR üzerinden evde paketleme işine başvuru için gereken şartları karşıladıktan hemen sonra başvurularını yapabilirler. Evde paketleme işi, İŞKUR tarafından sağlanan iş olanakları arasında öne çıkmaktadır. İş arayanlar kişiler için bu iş fırsatlarının avantajlarının farkına varmak, güvenli ve sağlıklı bir iş ortamında çalışmak bunların dışında belki de en önemlisi ev ekonomisine katkı sağlamak adına aile bütçesine katkı sağlayarak, önemli avantajlar da öne çıkmaktadır.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?