27 / 04 / 2024

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek

Hastane personel alımları ile ilgili son dönemlerde iş arayan adaylar giderek artıyor. Buna göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yayımladığı personel alımları ile ilgili hastanelere KPSS'siz Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımının yapılacağını açıkladı. İŞKUR üzerinden başvuruların başladığı haberin



Hastanelerde çalışmak isteyenler adayların kaçıramayacağı bir iş fırsatı daha sunuluyor. Açıklanan son haberlere göre, İŞKUR üzerinden farklı iller için KPSS'siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre, başvurular İŞKUR üzerinden online olarak alınacak olup, adayların taşıması gereken genel şartlar da tek tek duyuruldu. Alımlara ilişkin detaylar ve merak edilenler.

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIMI YAPILACAK

İŞKUR, farklı şehirlerde çalıştırılmak için Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı yapacağını açıkladı. Çeşitli hastane ve sağlık kurumlarına yapılacak olan personel alımında taşınması gereken şartlar açıklandı. Şartları taşıyan adaylar, ilanların son başvuru tarihine kadar başvurularını yapabilecekler.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Hastanelere ve çeşitli sağlık kurumlarına yapılacak olan Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımları İŞKUR üzerinden başladığı kaydedildi. Bu kapsamda, son başvuru tarihleri, ilanların yayımlanma tarihi kapsamında farklılık gösterdiğinin de bilinmesi gerekmektedir. Başvurmak isteyenler Açık İş İlanları üzerinden Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımlarını bulduktan sonra sağ kısımdaki tarihleri incelemesi gerekiyor. Son başvuru tarihine kadar başvurular alınmaya devam edilecek.

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI

usakgundem.com'da yer alan habere göre; Başvuru şartları hem genel hem de özel olarak aranıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda adaylar ilk olarak genel şartları taşıması gerekiyor. Özel şartlar ilanların içeriğine göre farklılık gösterdiği unutulmamalıdır. Özel şartlar için ilanların içeriğinin incelenmesi gerekiyor. İşte genel şartlar şu şekilde:

- Adayların, TC vatandaşı olması.

- En az 18 yaşında olmak. Üst yaş sınırı ilanlara göre değişebilir.

- Başvuru tarihi itibarıyla en az ilkokul

- lise mezunu olması. 

- Alımlar özel sektöre yapılacağı için KPSS şartı aranmayacak.

 - Adli sicil kaydının temiz olması grekmektedir. - Güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi. - Dış görünümüne özen göstermek. - Gerekli durumlarda ayakta ve vardiyalı çalışabilmesi durumu aranmaktadır. Kaydedilen genel şartları taşıyan adaylar, özel şartları da taşıması halinde İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilir.

Yapılacak alımlar ise şu an için İstanbul'un farklı ilçeleri ile beraber Osmaniye ve Afyonkarahisar için yapılmaktadır.

İŞKUR duyurdu! Kamu kurumunda çalışacak daimi personel alınacak

İŞKUR açıkladı! İnşaat bünyesinde işçi alımı yapılacak...

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR açıkladı! Belediyede vardiyalı çalışabilecek personel alımı yapılacak...


Geri Dön