İş Fırsatları

İŞKUR duyurdu! KPSS şartsız, en az ilkokul mezunu 8850 TL maaşla personel alımı yapıyor! Çabuk olun başvurular başladı!

İŞKUR KPSS şartsız en az ilkokul mezunu personel alımı ilanı yayımladı. İlana göre en az 8 bin 850 TL maaş ile personel alımı yapılacak. Peki başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre en az 8 bin 850 TL maaş ile KPSS şartsız personel alımı yapılacak

İş arayanlara sevindiren haber İŞKUR'dan geldi. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre en az 8 bin 850 TL maaş ile KPSS şartsız personel alımı yapılacak. Personel alımı için başvuru şartları ve şekli belli oldu. Başvurular e-devlet kapısı veya İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yapılacaktır. İŞKUR kurum dışı personel alımı başvuruları İŞKUR resmi internet sitesinden yapılacaktır. Peki İŞKUR personel alımı şartları ne oldu? İşte başvuru detayları...

İŞKUR KPSS Şartsız Personel Alımı Başvuru Şartları: 

İŞKUR Personel Alımı Başvuru Şekli Ve Tarihi:

Kamupersonelalım sitesinde yer alan habere göre, Başvurular 10 Temmuz 2022 tarihinden itibaren İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden başladı. İŞKUR TYP başvuru sonuçlarını sorgulamak için e devlet kapısından inceleyebilirsiniz. Adaylar e devlet kapısına T.C. kimlik no ve şifreleri ile birlikte giriş yapabilir. 

İŞKUR’da en az 8,500 TL maaşlı ilanlar arasında her meslek grubundan insana uygun ilanlar bulunmaktadır. Bu ilanlara erişmek için İŞKUR’un sayfasına girmek yeterlidir. Sonrasında bu ilanlar arasından size uygun işi bulduğunuzda başvurmanız gerekir. Bu başvuruyu yapmadan önce kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru doldurmanız size işe alım sırasında büyük bir avantaj sağlayacaktır.

T.C vatandaşlarının yapabildiği başvurularda reşit olan kişiler için askerliği bitirme şartı aranıyor. Kişi hiç eğitim almamış veya çalışmamış ise İŞKUR üzerinden mesleki eğitim alabiliyor. İŞKUR kaydı için sadece İŞKUR'dan alınmış belgeler geçerli şartı aranıyor.

Milyonların beklediği erken emeklilik müjdesi geldi! Erken emekli olmak isteyenler dikkat! Bunları yaparsanız...

İzmir Balçova'da ev sahibi olma fırsatı! Balçova Belediyesi 5 konut satıyor!

TOKİ, İstanbul'da 185 konutu yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle satışa çıkaracak! Geç kalmayın! İşte başvuru ekranı...