27 / 04 / 2024

İŞKUR duyurdu! Türkiye genelinde 4.575 temizlik görevlisi alımı yapılacak... 

İŞKUR duyurdu! Türkiye genelinde 4.575 temizlik görevlisi alımı yapılacak... 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) değişik meslek gruplarında personel alımlarına devam ettiğini açıkladı. Aktarılan son haberler kapsamında 18-59 yaş arası İŞKUR üzerinden 81 il için 4.575 temizlik görevlisi alımı başladığını duyurdu.  İşte haberin ayrıntı ve detayları...



İŞKUR, temizlik görevlisi personel alımlarına her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre çeşitli kentler için personel alımları başladı. İŞKUR 18-59 yaş arası 81 ilde temizlik görevlisi alınacağını kaydedildi. Başvuru şartları, başvuru şekli ve son başvuru tarihi haberimizde ayrıntılı bir şekilde verildi.

TEMİZLİK PERSONEL ALIMI

İŞKUR üzerinden kamu-özel sektör fark etmeksizin personel alımları duyurulmaya devam ediliyor. Buna göre, Türkiye geneli en az 18 yaşında olanlar için başvurular başladığı kaydedildi. Üst yaş sınırı genel olarak 59 olarak ifade edilse de, ilanların içeriğine göre başvuru yaş şartı değişkenlik gösterebiliyor. Detaylar için ilanları incelemeniz gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için genel şartlar açıklandı. Buna göre genel başvuru şartları şu şekilde belirtildi.

- Adayın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması.

- En az 18 yaşında olmak (Üst yaş sınırı değişebilir).

- Emekli olmamak, emekli aylığı almıyor olmak.

- Başvuru tarihi itibarıyla alım yapılan il sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerekir.

- Kamu haklarından mahrum olmamak.

- Güvenlik soruşturmasının olumlu olması.

- Adli sicil kaydının temiz olması.

Kaydedilen şartların genel başvuru şartları olduğu unutulmamalıdır. Adaylar, aynı zamanda ilanların içerisinde yer alan özel ilan şartlarını da taşıması gerekmektedir.

İŞKUR duyurdu! Türkiye genelinde 4.575 temizlik görevlisi alımı yapılacak... 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

usakgundem.com'da yer alan habere göre; Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için ise gerekli şartları taşımaları halinde başvurularını online İŞKUR sayfası üzerinden, İŞKUR hattından ya da en yakın İŞKUR şubesinden yapabilecek. Son başvuru tarihi ilanların içeriğine göre değişebiliyor. Bu nedenden dolayı başvuruda bulunan bu adayların hem özel şartlarını hem de içeriklerini ayrıntılı olarak incelemesi gerekmektedir.

İŞKUR TÜZEL KİŞİLİĞİ VAR MI?

Kurum, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilgili kuruluşu olup, özel hukuk hükümlerine tâbi, tüzel kişiliği haiz, idarî ve malî bakımdan özerk bir kamu kuruluşudur.

İŞKUR açıkladı! Zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapılacak...

İŞKUR açıkladı! KPSS'siz bekçi alımı yapılacak...

İŞKUR duyurdu! 81 ilde kadın erkek büro memuru alımı başladı...

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak


Geri Dön