İş Fırsatları

İŞKUR KPSS şartsız çok sayıda personel alacak! Başvurmak için hemen bakın!

İş arayanlara çok sevindirecek haber İŞKUR’dan geldi. İŞKUR, KPSS şartı olmadan yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Açıklanan ilanlar kapsamında başvuru şartları ve detaylar açıklandı. Başvuracak adaylardan istenilen başvuru detayları ise belli oldu

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni bir personel alım başvurusu yayınlandı. Başvuracak adaylardan istenilen başvuru detayları ise belli oldu. Başvurmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.

İŞKUR YENİ PERSONEL ALIMI YAPACAK 

İŞKUR tarafından yeni personel alım ilanları duyuruldu. Yapılacak personel alımlarında KPSS şartının aranmadığı ifade edildi.

Peki İŞKUR’un bu personel alımı için hangi adaylar başvuruda bulunabilir? Açıklanan kadrolar için başvuru koşulları ve detaylar neler? İşte tüm merak edilenler...İ

ŞKUR aracılığıyla istihdam edilecek vatandaşlar için verilen kontenjanlar ve başvuru koşulları şu şekilde oluştu: 

Bir adet Web Danışman alımı kapsamında adayların bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği mezunu olmak gerekiyor.

Bir adet kıdemli MsSQL Veri tabanı Danışman alımı kapsamında bilgisayar mühendisliği, matematik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliğinden mezun olmak gerekiyor.

Bir adet yazılım geliştirme danışman alımı kapsamında bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliğinden mezun olmak gerekiyor. 

İki adet kıdemli yazılım geliştirme alımları kapsamında ise bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olunması gerekiyor.

İŞKUR BAŞVURU TARİHLERİ 

İŞKUR bünyesinde istihdam edilecek danışman personel alımları yapılacaktır. Alımlar için herhangi bir KPSS şartı aranmazken, üniversite mezunu olmak gerekiyor. Personel alımı için başvuracak adayların gerekli iş ve işlemleri e-posta ile ya da İŞKUR’un internet sitesi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekiyor. Başvuracak vatandaşlar için online ve e-posta başvuruları 6 Mart 2023 tarihinden itibaren yapılabilecek. Adaylar başvuru yapacakları ‘ilgili pozisyona ait ad ve referans numarasını açık bir şekilde Türkçe özgeçmişleri ile beraber e-posta adreslerine’ göndermeleri gerekiyor. Bu belge ile e-postanız ve tüm belgelere kolay bir şekilde erişebilirsiniz. 

Dolarda nokta atışlar yapan isim bu sefer söylenmeyeni söyledi! Doların roket gibi uçacağı tarihi açıkladı!

Aile Bakanlığının yeni destek ödemesi belli oldu! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Başvuran parasını hemen alacak!Ekonomist İslam Memiş'ten dolar ve altın için rekor tahmin: Kimse beklemiyordu. Açıklamayı duyan altın almaya koşuyor!