İş Fırsatları

İŞKUR peş peşe açıkladı! İlkokul mezunu olmanız yeterli! 16 bin 965 personel alınacak! Sakın kaçırmayın! 

İŞKUR üzerinden personel alım ilanları peş peşe açıklandı. En az ilkokul mezunu işçi alımı için başvuru koşulları ve detayları da bir bir belli oldu. 16 bin 965 personel alınacak! Sakın kaçırmayın!  En az ilkokul mezunu işçi alımı için başvuru koşulları ve detayları da bir bir belli oldu

İŞKUR üzerinden personel alım ilanları peş peşe açıklandı. En az ilkokul mezunu işçi alımı için başvuru koşulları ve detayları da bir bir belli oldu. 

Kamu kurumları ve özel şirketler yeni yılın ilk günlerinde, açık pozisyonlarını doldurmak için sık sık personel alım ilanı yayınlıyor. 

A Haber'de yer alan habere göre; Türkiye İş Kurumu ve Resmi Gazete, özel güvenlik görevlisi, vasıflı ve vasıfsız işçi ve temizlik personeli alımı için kendi resmi internet sayfasında yeni iş ilanlarını peş peşe duyurdu. 

İşte İŞKUR tarafından açıklanan o personel ilanları...

DSİ 1.273 PERSONEL ALACAK 

2023 DSİ personel alımı başvuruları 11-23 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek. Adaylar başvurularını, "Kariyer Kapısı" https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi aracılığıyla yapacak. İlan edilen pozisyonlardan yalnızca biri için başvuruda bulunabilecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması,

* Kamu haklarından mahrum olunmaması, 

* Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması, 

* Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınmış olması, 

* En az İlkokul mezunu olunması,

* İlan tarihi itibarıyla en fazla 35 yaşında olunması,

* Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmaması,

* Alım yapılacak meslekte ilgili sertifikaya ve bilgiye sahip olunması.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI 350 DİN HİZMETLERİ UZMANI ALIYOR 

Başkanlıktan gelen açıklamada başvuru şartlarına sahip adayların 23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında "https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav" adresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekli.

Adaylardan, Ankara'da gerçekleştirilecek yazılı sınavda en az 60, sözlü sınavda ise en az 70 puan alma şartı aranıyor. 

Yazılı sınav tarihi başvuruların tamamlanmasının ardından, sözlü sınav tarihi ise yazılı sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra duyurulacak. 

OGM EN AZ 70 KPSS PUAN İLE 249 PERSONEL ALACAK 

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları 15 Ocak 2023 tarihinde başlayacak ve 25 Ocak 2023 tarihinde sona erecek. 

Adaylar e-Devlet üzerinden Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi aracılığıyla e-devlet şifresi ile online şekilde başvuruda bulunabilecek. 

MSB 16 BİN PERSONEL ALIYOR

Milli Savunma Bakanlığı henüz 16 bin sözleşmeli er ve erbaş alımı ile ilgili detayları duyurmadı. Başvuru şartları, başvuru tarihleri hangi alanlarda alım yapılacağına ilişkin bilgiler başvuru kılavuzunun yayınlandıktan sonra netleşecek.

Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli er ve erbaş alımı başvuru tarihleri belli olduktan sonra adaylar, başvurularını internetten gerçekleştirecek. Belirlenen takvim doğrultusunda hareket eden adaylar, personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet ile giriş yapacak ve başvurularını bu şekilde iletecek. 

İŞKUR İLE EN AZ İLKOKUL MEZUNU 16 BİN 965 BEDEN İŞÇİSİ ALINACAK 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Beden İşçisi alım ilanları da peş peşe yayımlanıyor. Özel sektör ve kamuda görevlendirilmek üzere en az ilkokul mezunu 16 bin 965 personel alımı gerçekleştirileceği açıklandı.

Başvuru koşulları neler? 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması,

En az ilköğretim mezunu,

18 ile 45 yaş arası,

Vardiyalı çalışma sistemine uygun,

Bazı kurumlar tarafından B Sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar aranıyor.  

Hükümetten kira krizi için dev adım! Arabuluculuk formülü genişliyor!

SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine adeta Ocak 2023 şoku! Az önce bir bir açıklandı, duyan emeklinin yüreğine indi!

İçişleri Bakanlığı resmen duyurdu! 300 yeni memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler hemen bakın