İş Fırsatları

İŞKUR resmen açıkladı! Sınavsız 125 personel alımı yapılacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 125 personel alımı yapacağını resmen açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), knedi bünyesinde istihdam etmek üzere KPSS
puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınavı olmadan toplam 125 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın! 

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Başvuru yapacak adayların; Yükseköğretim kurumlarının Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları
Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik ön lisans programlarından birinden mezun olmaları gerekiyor.

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru Şartları Başvuracak adaylarda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde ve Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda belirtilen şartlar
ve ilan edilen pozisyon için belirtilen şartlar gerekmektedir.

BAŞVU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

İŞKUR tarafından açıklanan ilana göre 125 personel alımı yapılmasına yönelik ilanın başvuruları 8 Mayıs tarihinde başlamış olup son tarih 22 Mayıs'tır. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını e-devlet üzerinden başvrular alınacaktır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 150 memur alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı! İstenilen belgeler belli oldu!

Lise mezunları dikkat! O belediye personel alımı yapacağını duyurdu! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!