İş Fırsatları

İŞKUR üzerinden büro personeli alımı başladı! Tam 1343 kişi alım yapılacak, başvuru detayları neler?

İŞKUR son olarak büro personeli alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olması beklenen adaylardan toplamda 1343 kişi seçilecek. Başvuru şartlarını karşılayan adayların Türkiye içerisinde yer alan farklı illere görevlendirmeleri yapılacak.Toplamda 1343 kişiden söz eden İŞKUR hem kamu hem de özel sektörde istihdam saplayacak

Türkiye İş Kurumu en az lise mezunu olan kişiler içerisinden büro personeli alımı yapacağını bildirdi. Toplamda 1343 kişiden söz eden İŞKUR hem kamu hem de özel sektörde istihdam saplayacak. Bu sayede Türkiye’nin dört bir yanında iş bulunabilecek. 

İŞKUR’dan büro personeli ilanları

Türkiye İş Kurumu Türkiye’nin dört bir yanında büro personeli iş ilanları olduğunu açıkladı. Toplamda 1343 büro personeli alınacağını belirtti ve bu personellerin hem kamuda hem de özel sektörde istihdamının sağlayacağını ifade etti. Bu sayede pek çok kişi büro personeli olarak işe başlayabilecek. Bunun için birçok şart aransa da en önemli şart eğitimi durumu olarak görülüyor. En az lise mezunu olacak şekilde birçok aday başvurabilir. Bu adaylardan sadece 1343 tanesi seçilecektir. Sonrasında illere göre görevlendirme sağlanacak.

 

Büro personeli için başvuru şartları nelerdir?

Büro personeli olmak isteyen kişiler İŞKUR’un yeni ilanlarına başvurabilir. 1343 kişinin büro personeli olarak işe alınacağını belirten İŞKUR, bunun için şartları da açıkladı. Başvuru şartlarından ilki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. Aynı zamanda hiçbir sebep neticesinde kamu haklarından yoksun bulunmama da gerekiyor. Bu aşamada Türk Ceza Kanunu’nun 53. Hususunda yer alan mühletler geçse bile bu süreçte bir hata sebebiyle bir yıl ile bundan daha uzun süre hapis cezası almamış olma ya da affa uğramış olsa bile birtakım suçlara karışmaması gerekmektedir. Bu suçlar dolandırıcılık, rüşvet, hileli iflas, kabahatten kaynaklı mal varlığı, para aklama ve zimmet gibi pek çok kapsama sahiptir. Başvuracak erkek adayların askerlikten muaf olması, askerliğini yapmış olması ya da tecilli olması şartı aranır. Kişinin işini yapmasına devamlı olarak engel olacak bir akıl hastalığının olmaması ve en az lise mezunu olması şartları eksiksiz olarak aranmaktadır. 

İŞKUR'dan son dakika açıklaması! Bu kişilere günlük 327 TL para verilecek! Hemen siz de başvurun!

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

İŞKUR'dan KPSS'siz personel alımı başladı l! Tam 32 şehirde personel alımları yapılacak, işte kadrolar