Kent Haberleri

İŞKUR’dan arka arkaya müjde bombardımanı! Tamı tamına 22 bin personel alınacak! Acilen başvurunuzu yapın!

İş arayan milyonlarca insan İŞKUR ilanlarını yakından takip ediyor. İŞKUR ilkokul mezunu dahil çok sayıda personel alımı yapılacağını duyurdu. Özellikle kamuda çalışmak isteyenler araştırmalarını hızlandırırken işverenler tarafından yapılan ilanlarda dikkat çekiyor

Günümüzdeki en büyük sorunlardan biri işsizlik olarak görülürken iş bulmak isteyen vatandaşlar da İŞKUR tarafından yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. Özellikle kamuda çalışmak isteyenler araştırmalarını hızlandırırken işverenler tarafından yapılan ilanlarda dikkat çekiyor. İŞKUR, 18-45 yaş aralığında ilkokul mezunu dahil her eğitim seviyesinden personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamalarla birlikte hangi kadrolarda alım yapılacağı merak konusu oldu.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPILACAK


İŞKUR güncel iş ilanlarını yayınlayarak iş arayanların umudu olmaya devam ediyor. İŞKUR son duyurusunda toplam 22.189 kişiden oluşan personel alımı yapılacağını duyurdu. Alım yapılacak olan kadro ve kontenjan sayısı şu şekilde oluştu:

Beden İşçisi = 18050 personel

Garson = 1158 personel

Temizlik Görevlisi = 2599 personel

Akaryakıt Satış Elemanı = 382 personel

İşte detaylar…

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?


Meslek sahibi olmak isteyenler yayınlanan ilanları yakından takip ediyor. Alım yapılacak kadrolar için özel koşulların yanı sıra adaylardan istenen genel şartlar da bulunuyor. İŞKUR personel alımları için istenen genel şartlar şu şekilde oluştu:

İŞKUR PERSONEL BAŞVURULARI NASIL YAPILIYOR?


Yayınlanan ilanlar için başvuruda bulunmak isteyenler başvuru işlemlerinin nasıl yapıldığını merak ediyor. Başvuru için öncelikle İŞKUR üzerinden kaydolmanız gerekiyor. Kaydı bulunanlar ise şifreleri ile sisteme giriş yaparak açık iş ilanları bölümünden başvuru yapmak istedikleri mesleğin adını aratmak gerekiyor. Karşınıza çıkan kadro ve ilanlar şehirlere göre ayrılmak gerekiyor. Ekranda bulunan filtreleme özelliğini kullanarak başvuru yapmak istediğiniz kadro ve şehirleri seçebilirsiniz. Daha sonra sizden istenen koşulları okuyarak şartları sağlamanız durumunda ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Resmen açıklandı! Çiftçiler rahat bir nefes alacak!

İŞKUR’dan iş arayan kişilere müjde! Güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR tarihinin en büyük müjdesini verdi! Tam 81 bin personel alacak! İŞKUR’a kayıtlı herkes iş bulacak!