Altın & Gümüş

İslam Memiş açıkladı! Buna yatırım yapan servetini ikiye katlayacak! Herkes bunu konuşacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir yatırım aracı açıkladı ki, buna yatırım yapanların servetlerini katlayacağını söyledi. Herkes bunu konuşacak... Herkes bunu konuşacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş,  en kazançlı yatırımın hangisi olduğunu araştıranlar için öyle bir yatırım aracı açıkladı ki, servetinizi ikiye katlayacak. Herkes bunu konuşacak.

BUNA YATIRIM YAPAN SERVETİNİ İKİYE KATLAYACAK!

Uzman isim İslam Memiş, 2022 yılında yatırımcısın en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu açıkladı. Geçen sene gümüşe yatırım yapanların kazançlı çıktıklarını belirten Memiş, bu yılı işaret etti. Bu sene de gümüşün yılı olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları gümüş almaları konusunda uyardı.

HERKES BUNU KONUŞACAK!

İslam Memiş 2023 yılında gümüşün rekor kıracağını açıkladı. Memiş elinde altın ve dolar olan yatırımcıların kesinlike gümüşü ihmal etmemesi gerekiyor dedi. Gümüşün ons fiyatında yakın bir zamanda 25-26 dolar olarak görebileceğimizi de ekledi. 

İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının 20 TL olabileceğini söyleyerek, yatırımcıları uyardı. Memiş:   "Gram gümüş 14.07. Gümüş gram için geç mi kaldım? Sana fırsat gelecek. Çünkü gümüşün ons fiyatında 40 dolar, gramında 20 lira seviyesini beklemeyi sürdürüyoruz. 2023 yılı gümüş yılı. Gümüşle alakalı yıllardır bütün beklentilerimizi biliyorsunuz" dedi.

Güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? 25 Mayıs 2023 gümüş fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 gümüş fiyatları...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATI KAÇ LİRA?

25 Mayıs Perşembe günü gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Bugün gümüş fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş kaç TL? Güncel gümüş kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Bugün gümüşün ons fiyatı 23,13 dolar, gümüş gram alış fiyatı 15,62 lira, gümüş satış fiyatı ise 16,90 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Dolarda dananın kuyruğu o tarihte kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! İşte doların geleceği rakam

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Karar kesin! Euro işte tam olarak böyle olacak!