Altın & Gümüş

İslam Memiş açıkladı! Gram altın durdurulamıyor! Altın alacaklara müjde asıl rekor o tarihte!

Altın fiyatlarındaki yükselme gün geçtikçe devam ediyor. İslam Memiş, yatırımcılar için yeni açıklamada bulundu. İşte detaylar!Bu gelişmeden sonra yatırımcıların kafasında "Gram altın düşecek mi?" ya da "Gram altın yükselecek mi?" sorusu yer almaya başladı

ONS altın fiyatında meydana gelen yükseliş ile beraber bugün yeniden bir rekor geldi. Bu gelişmeden sonra yatırımcıların kafasında "Gram altın düşecek mi?" ya da "Gram altın yükselecek mi?" sorusu yer almaya başladı.

İşte İslam Memiş’in açıklamalarının detayları...

ONS ALTIN REKORA ADIM ADIM YAKLAŞIYOR!

Altın fiyatlarında olan hareketlilik ile beraber yeni rekorlar ufukta görülüyor. Bugün itibari ile de altın fiyatları tekrardan tüm tarihlerin en zirvesine ulaşmayı elde etti. Küresel piyasada yaşanan banka krizi ve resesyon endişesi mart ayı kazançlarını büyüten ons altın, OPEC+'ın aniden petrol kesinti kararı ile beraber baskı altındaki hareketi ile ABD'den gelen oranları ONS altın fiyatlarında büyük bir yükselişe ev sahipliği yaptı.

2000 bin doların üzerine bir seyir izleyen ONS altın fiyatı 2042 doları görmesi ile birlikte 2022 yılının marttan sonraki en yüksek seviyelere ulaştı. Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş yüzünden risklerin artması ve 2022 yılının martta ONS altın fiyatı 2074 dolara kadar yükseldiği görüldü.

ALTINDAN YENİ REKOR!

ONS altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik ile birlikte dalgalanan gram altın fiyatında yeninden rekor görüldü. Yüzde 2 seviyelerinde bir yükseliş gram altın fiyatı rekor elde ederek, 1.255 TL'nin üzerine kadar çıkttı.

Çeyrek altın fiyatları 2082 TL'yi, Cumhuriyet altını ise 8 bin 487 TL'ye kadar ulaşmayı başardı. Yurt içi altın fiyatlarında ONS altın fiyat artışı sürerken Dolar/TL’nin 19,24 seviyelerine yükselmesi alımları desteklediği belirtti.

ALTIN FİYATLARI O TARİHTE 1400  İLE 1500 TL ARASI!

Altın fiyatlarında meydana gelen artışa dair açıklamalar yapan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıya şunları söyledi;. Sürekli olarak sorulan "Altın fiyatları düşecek mi, Altın fiyatları yükselecek mi?" sorusuna yanıt verdi.

Altın fiyatlarında her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu dile getiren İslam Memiş haziran ayını hedef gösterdi. Altını olan bozdurmasın ifadeleri ile tavsiyelerde bulundu. İslam Memiş, yükselişlerin devam edeceğini söyledi ve yaşanan yükselişlerin normal olduğunu açıklayarak 1400 TL ile 1500 TL aralığına kadar yükseleceğini açıkladı.