06 / 05 / 2024

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...



Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları düşecek mi? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Son üç gündür düşüşte olan altın fiyatları yatırımcıları endişlendirmeye başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise yatırımcılara 'düşmedi, görmedim diyenlere' diyerek üst üste ikaz etti ve alım fırsatı bekleyenler için harekete geçin sinyali verdi. 

ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Memiş, altın fiyatlarında yönün ons tarafında artık jeopolitik gerilimler belirleyeceğini söyledi. Gram tarafını da doların belirlediğini açıklayan Memiş '' Yatırımcı bir sabah kalktığında karalar bağlamak istemiyorsa 

Kaldıraçlı işlem yapmayacak

2 - Açıkta kalmayacak

3 - Fiyata değil miktara odaklanacak.'' uyarısında bulundu.

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! Düşmedi, görmedim, geç kaldım diyenlere seslendi! Harekete geçin!

DÜŞMEDİ, GÖRMEDİM, GEÇ KALDIM DİYENLER DİKKAT!

Memiş, ons altının 2 bin 295 dolara gerilediğini şu anda 2 bin 308 dolar olduğunu ve gram altının da 2 bin 700 liradan 2 bin 531 liraya düştüğünü hatırlayarak 'düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere duyurdu.

SON BİR AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE

Memiş, gram Altın fiyatı, anlık olarak 2.426,04 TL'ye karşılık gelmekte. Gram Altın son 24 saat içerisinde yüzde -0,17, son bir haftada yüzde -1,38 oranında değişti. Gram Altın, 26 Mart tarihinde 2.552,251 TL ile son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Gram Altın, 22 Mart tarihinde ise 2.426,04 TL ile son bir ayın en düşük seviyesine ulaştığını hatırlattı.

SON DAKİKA GRAM VE ONS FİYATI!

Son dakika altın fiyatları araştırılıyor. Ons altın saat 14:30 itibatiyle 2 bin 316 dolara geriledi. Gram altın ise 2 bin 516 lira oldu. Çeyrek altın 4 bin 99 lira, yarım altın fiyatı 8 bin 323 lira, tam altın fiyatı ise 16 bin 321 lira oldu.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Geri Dön