Ekonomi

İslam Memiş altın alım için yeni seviyeyi duyurdu! Yastık altında altını olanlar o tarihi bekleyin!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alacak ve altını olanlar için yeni bir açıklama yaptı. İşte detaylar!Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen gram altın psikolojik sınır olan 1

Altın fiyatlarına dair yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar merakla takip ediyor. Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen gram altın psikolojik sınır olan 1.200 TL'yi aşarak yeni bir rekora imza attı.

 

Peki şu ara altın alınır mı yoksa satılır mı? İşte İslam Memiş’in söyledikleri…

Yatırımcılar altında yaşanan yükselişlerden bir hayli tedirgin olmaktadır. Şu sıralarda 'Altın yükselecek mi, düşecek mi?' sorusu merak uyandırıyor. Altın için alım fırsatını belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Böyle fırsat bir kez gelir' diyerek beklediği seviyeyi ilgililer için duyurdu.

İslam Memiş'ten yeni bir uyarı. Alım için yeni seviyeyi belirten İslam Memiş, 'Böyle bir fırsat bir kez gelir' dedi ve beklediği seviyeleri açıkladı. Yastık altında altını olanlar o tarihi bekleyin!

GRAM ALTIN REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR

FED faiz kararının ardından hareketlenen altın fiyatları yatırımcıların gündeminde. Gram altında meydana gelen yükseliş dikkat çekerken yeni bir rekor geldi. Gram altın 1.234 lira seviyesini geçerek yeni bir rekor daha kırdı.

Altın fiyatlarındaki yükselişleri değerlendiren Ünlü ekonomist İslam Memiş, ekranlarda görülen rakamların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Gram altının güncel seviyesini kaydeden Memiş, "Serbest piyasalarda ekranlarda 1264 ile 1265 TL olarak görüldü" diye konuştu.

BANKALARDA VEYA SERBEST PİYASALARDA GEÇERLİLİĞİ YOK!

Ekranlarda var olan rakamların geçerliliğinin olmadığını söyleyen Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz rakamların bankalarda veya serbest piyasalarda geçerliliği yok. Vatandaş kuyumcuya gittiğinde, banka uygulamasından aldığı zaman 1265 TL'den satın alıyor" diye konuştu.

İSLAM MEMİŞ UYARDI!

'Altın alınır mı, satılır mı?' sorusuna da İslam Memiş şöyle yanıt verdi; "Son alım fırsatı, ondan sonra altın diye bir şey yok.” Altında beklediği seviyelere dair konuşan Memiş, şunları söyledi: "Kısa vadede destek seviyesine çekilecek. Bin 200 TL seviyesine çekilebilir. Oralar alım fırsatı. Ondan sonra altın diye bir şey yok. Haziran ayından sonra 1450 ile 1550 lira seviyeleri yaz ayları boyunca görülecek."