30 / 06 / 2024

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Altının roket gibi fırlayacağı tarihi verdi! Şimdi almayan yandı!

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Altının roket gibi fırlayacağı tarihi verdi! Şimdi almayan yandı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen yatırımcıları alım konusunda son kez uyardı. Memiş, gram altının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.



Son zamanlarda altın fiyatlarında aşağı yönlü bir seyir yaşanıyor. Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne olacağını merak ederken, Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın alımı için yatırımcıları 'son şansınız' diyerek uyardı.

ALTIN ALMAK İSTEYENLER ACELE ETSİN!

Memiş, altın almak isteyenlere seslenelerek alım konusunda yatırımcıların acele etmesini söyledi. Bayrama kadar altın almak isteyenlerin alımlarını bitirmelerini söyleyen Memiş ''“Bayrama kadar işlerinizi halledip tatile öyle çıkmanızı öneririm” dedi.

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının bayramdan sonra yükselişe geçeceğini ve yatırımcılar şu anki seviyeleri iyi değerlendirmeleri konusunda uyardı. 

GRAM ALTINI TAKİP EDİN!

Yatırımcıları gram fiyatlarını takip etmeleri konusunda uyaran Memiş, ons fiyatlarının da yakından izlenmesi gerektiğine vurgu yaptı. ABD’de tarım dışı istihdam verileri, Mayıs ayında 272 bin kişi artarak beklentilerin üzerinde gerçekleşirken, işsizlik oranı yüzde 3,9’dan yüzde 4.0’a yükseldi. Bu gibi kritik gelişmeler altının yönünü etkilemekte.

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI! ALTIN FİYATLARI NE KADAR? 12 HAZİRAN 2024 ALTIN FİYATLARI!

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyenler ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Tam altın kaç TL? Yarım altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı bugün 2237 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 2463 lira, çeyrek altın fiyatı 3951 lira, yarım altın 7988 lira, tam altın fiyatı 15,928 lira, Ata altın fiyatı 16,342 lira, Atabeşli altın 81,151 lira, Gremse altın fiyatı 39,759 liradan satılıyor. 

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Dolarda bir ilk! Merkez Bankası'ndan büyük hamle geldi! Dolar yatırımcısına soğuk duş! 

Geri Dön